05 / 05 / 2024

Future Saray Gayrimenkul

Future Saray Gayrimenkul

Future Saray Gayrimenkul ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Ayham Mshemshan, Abdullah Khouja ortaklığıyla 140 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Allaham tarafından kuruldu.

Murmur Saray Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murmur Saray Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile T.A. Farghalı Mohamed tarafından kuruldu.

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Wagdı M.S Al-Duaıs tarafından kuruldu.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Future Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  Jason Guo ve Jıandıng Vang tarafından kuruldu.

Future İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Future İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sepehr Nıkoorazm tarafından kuruldu.

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile A.M F E Alras ve  Seracettin Kılıç tarafından kuruldu.

The Future Of Luxury 5-6 Mayıs'ta!

Lüks gayrimenkul ve lüks yaşam tarzının geleceğinin masaya yatırılacağı, ‘The Future Of Luxury 5-6 Mayıs tarihinde yapılacak.

Saray Evler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Evler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyneb Alfalahı tarafından kuruldu.

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Saray Danışmanlık ve Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkader Nahhas, Mosaab Amen M. Mostafa ve Mustafa Najim A. Al Mashhadani tarafından kuruldu.

Tekirdağ'da 9.4 milyon TL'ye satılık 25 gayrimenkul!

Saray Belediye Başkanlığı 25 adet gayrimenkulü 9 milyon 451 bin 153 TL bedelle satışa çıkardı.

Future Saray Gayrimenkul Haberi

Future Saray Gayrimenkul

Future Saray Gayrimenkul ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Ayham Mshemshan, Abdullah Khouja ortaklığıyla 140 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu. 


Future Saray Gayrimenkul ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek 2. Her türlü gayrimenkul almak, satmak,kiralamak, kiraya vermek. 3. Her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir...