02 / 05 / 2024

Future Shine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Future Shine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Future Shine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Samer Said tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül 2014 tarihinde Fatih, Demirtaş Mahallesi'nde kuruldu.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Vugar Pırıyev tarafından kuruldu.

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abed A.W.S. Saeed ve Ammar Hamzah A. Imran ortaklığında kuruldu.

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Future İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdlallah Shendı ve Baran Konak ortaklığında kuruldu.

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile A.M F E Alras ve  Seracettin Kılıç tarafından kuruldu.

Future Deniz İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Future Deniz İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Daniel Deniz tarafından kuruldu.

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Çadırcı tarafından kuruldu. 

Future Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Future Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Güneş ve Atila Yavuz tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zain Future Company İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zain Future Company İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Talal Alfantash ve Mokhlef Alzuber ortaklığında kuruldu. 

Future İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te Mohammed Rashed A Alrawdhan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Future Estate Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Future Estate Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şişli'de, A.Mohammed Saad Al-Mualm Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Line İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Zaher Al Masrı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Future Shine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Future Shine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Future Shine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Samer Said tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Future Shine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük...