03 / 05 / 2024

fuzul başakcity ödeme kampanyası 2017

fuzul başakcity ödeme kampanyası 2017

Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017 kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek ev sahibi olmak mümkün. Başakcity projesi iki blok olarak yükseliyor...

Milyonlarca vatandaşa müjde: Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek! 

Milyonlarca kişiyi kapsayan sosyal sigorta sisteminde yenilikler gündemde konuşulmaya başlandı. Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek.

Aile Bakanlığı’ndan annelere ardı ardına müjde! Karşılıksız 600 TL verilecek! Bakan Derya Yanık resmen duyurdu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ‘doğum yardımı’ adı altında anne olan kadınlara çocuk başına ödeme yapacağını duyurdu. Büyük ilgi gören söz konusu ödeme desteğinin detayları ve miktarı belli oldu.

Aile Bakanlığı'ndan ödemelere flaş bir zam kararı

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yapılan ödemeler ciddi miktarlara çıkarılmıştı. Aile Bakanlığı'ndan şimdi de bir başka ödeme türü hakkında önemli adım geldi. İşte detaylar...

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen e-Devlet`e girin tık diye 700 TL parayı alın! 

Vakıf Müdürlüğü ihtiyaç sahipleri için kampanya başlattı. Ödeme yapıldı. Ödeme tutarı nedir? İşte ilginç detaylar...

SGK’nın rapor ödemesine zam geldi! Artık ne kadar alacaksınız?

Çalışanlara ve emeklilere verilecek zam oranının belli olmasının ardından, buna bağlı ödeme kalemlerine de  birbiri ardına zam yapılıyor. SGK’nın raporlu olma durumunda verdiği ücret de arttı. Peki yeni rapor parası ne kadar oldu? Kimler alabilir?

PTT’ye koşun! Evdeki kişi sayısına göre ödeme alabilirsiniz! İşte detaylar!

PTT’den hane başına ödeme alabilirsiniz. İşte ödeme miktarları ve haberin detayları…

SGK, Bağkur ödeme şartı olmadan emekli olabilirsiniz!

Çalışanların çoğu emekli olmanın hayalini kurarken, çalışmayanlar ise kendilerine tanınan haklar doğrultusunda emekli olabilmek için gerekli koşulları sağlamaya çalışıyorlar. Çalışmayan vatandaşlar sigorta pirimi yatırarak emekli olabilecekler...

Vergi kaçakçılarına göz açtırılmadı!

Gelir İdaresi Başkanlığınca, 2019'da akaryakıt pompalarına bağlı ödeme kaydedici cihazlara yönelik akaryakıt istasyonlarına 39 bin 373 denetim yapıldı, kesilen ceza tutarı 7,4 milyon lira oldu.

Tapu dairelerinin önlerinde uzun kuyruklar oluştu!

Tapu sırası bekleyen yüzlerce vatandaş uzun kuyruklar oluşturmuş durumda. Düşük faizler, bir yıl, iki yıl sonra başlayacak ödeme planları konuttaki talebi artırdı.

Bekaş Başkent ödeme bilgisi!

Bekaş Başkent ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 70 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.  

Fuzul BaşakCity bugün ön satışa çıktı!

Başakşehir'in merkezinde Fuzul Grup imzasıyla hayata geçirilen BaşakCity projesi 2 blok olarak yükseliyor. Fuzul BaşakCity bugün ön satışa çıktı.

Başakşehir Başakcity Evleri iletişim!

Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. İki blok olarak hayata geçirilen projede yüzde 5 veya 15 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

fuzul başakcity ödeme kampanyası 2017 Haberi

fuzul başakcity ödeme kampanyası 2017

Toplam 123 daireden oluşan Başakcity Boutique Residence projesi İstanbul Başakşehir'de Fuzul Grup tarafından inşa ediliyor.
 
Başakcity Evleri projesi iki blok olarak hayata geçirildi. Başakcity Başakşehir projesinde büyüklükleri 70 ila 200 metrekare arasında değişen 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire alternatifleri sunuluyor.
 
Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017!
 
Başakcity ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Başakcity Residence'ta en düşük 15 bin TL peşinat olarak verilebiliyor. 
 
Başakcity Boutique iletişim:
Tel: 444 0 156
Web: basakcity.com
Gizem...