29 / 04 / 2024

Fuzul Ev 2021 cirosu

Fuzul Ev 2021 cirosu

Ev ve araba sahibi olmak isteyenleri faizsiz seçeneklerle ev ve araba sahibi yapan FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı...

Fuzul Topraktan Pendik'te 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olun! 

Fuzul Topraktan Pendik projesinde 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olabileceksiniz. Peki Fuzul Topraktan Pendik projesinden ev nasıl alabilirim? İşte ayrıntılar...

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul Holding bünyesinde 2023'te kurulan Fuzul Topraktan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek aşamalı olarak konut sahibi olmaya imkan sağlıyor. 

Fuzul Topraktan Pendik'te önce arsanı al, sonra ev sahibi ol! 1 milyon 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Fuzul Topraktan Pendik ile yüzde 50 peşin 12 ay taksitle önce arsa sahibi, ardından 1+1, 2+1, 3+1 konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul tarafından sunulan o yepyeni yatırım modeli ve tüm detayları...

Gaziantep'te ev almak isteyen 368 kişi dolandırıldı

Gaziantep'te ev almak isteyen ve inşaat firmasına 2019 yılında ödeme yapan 368 kişi 2021 yılında teslim edileceği belirtilen evlerini teslim alamayınca inşaat firmasının önünde eylem yaptı.

Fuzul’den 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası!

Kurulduğu günden bu yana yüz binlerce kişinin ev, otomobil ve çatılı iş yeri ihtiyacına çözüm olan Fuzul, dayanışma ekonomisi ile 5 bin kişiye özel olarak organizasyon bedelinde tam yüzde 35’e varan indirim fırsatı başlattı. 

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Ev sahipliği oranı düşüyor mu? Konutta mülkiyet durumu 2021'de ne oldu?

Ev fiyatları hızla yükselirken, konut sahipliği oranındaki gerileme de sürüyor. 2014 yılında yüzde 61,1 olan konut sahipliği, 2021 yılında yüzde 57,5'e kadar düştü...

Türkiye konut fiyat artışında zirvede! Hangi ülkede ev fiyatları ne kadar arttı?

Knight Frank tarafından yapılan araştırmada, 2021'in son çeyreğinde ev fiyatlarının en çok arttığı ülkeler açıklandı. Türkiye, zirveye yerleşti...

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Bugün son gün: Ödemeyenler…

Ev sahibi milyonları ilgilendiren gelişme için son gün. Kira geliri olanlar için sınır 7 bin Türk lirası olarak belirlendi. 2021’de elde dedilen zirai, ticari, ücret geliri, serbest meslek kazancı gibi kazançlar için yıllık süre sona eriyor. 

Avrupa'da ev fiyatları artıyor!

Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2021'in üçüncü çeyreğinde 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 9,2 oranında yükseldi. Peki ev fiyatları en çok nerelerde arttı?

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

TOKİ 2021'de 73 bin sosyal konut ihalesi gerçekleştirdi!

Türkiye'de dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için çalışmalarını hızlandıran TOKİ, 2021'de 73 bin sosyal konutun ihalesini gerçekleştirdi.

Fuzul Ev 2021 cirosu Haberi

Fuzul Ev 2021 cirosu

FuzulEv tarafından yapılan açıklamaya göre, faizsiz seçeneklerle ev ve araba sahibi olma eğilimi yükselmeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ülkemizde 2021 yılının ilk 4 ayında, geçen senenin aynı döneme oranla banka kredisiyle yapılan konut satışları yüzde 55 oranında daralma gösterirken, faizsiz olarak gerçekleştirilen konut satışları yüzde 23 oranında artış gösterdi. 

FuzulEv tarafından açıklanan 2021 yılının ilk 5 aylık performansına göre, FuzulEv binlerce yeni kişiyi sisteme dahil etti. Açıklanan rakamlara göre, ciroda da yüzde 87 büyüme gösteren FuzulEv, Mayıs 2021'de de Nisan 2021'e oranla yüzde 49 ciro artışı sağladı. Yatırımlarını hız kesmeden sürdürecek olan FuzulEv 2021 yılını iki kat büyüme ile kapatmayı planlıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal,"İnsanlar yüksek faizle ev sahibi olmak istemiyor. Banka kredisi ile ev alanlar en...