04 / 05 / 2024

FuzulEv Buca şubesi nerede

FuzulEv Buca şubesi nerede

İzmir Buca'da açtığı yeni şubesiyle bölge halkının taleplerini cevaplamayı hedefleyen FuzulEv, böylece bölgedeki şube sayısını üçe çıkardı.

Buca'nın imar planları yargıya taşınıyor! 

İzmir’in Buca ilçesinde Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş’ye ait olan arsanın yeniden özelleştirerek askıya çıkmasına onay verildi. Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, şehircilik ilkeleri ve kamu yararına aykırı olduğu gerekçesiyle söz konusu imar planı için dava açacak.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

FuzulEv Muş Şubesi açıldı!

Müşterilerini faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle konut ve araba sahibi yapmayı kendine ilke edinen FuzulEv, Muş’ta yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 

FuzulEv Buca şubesi açıldı!

İzmir Buca'da açtığı yeni şubesiyle bölge halkının taleplerini cevaplamayı hedefleyen FuzulEv, böylece bölgedeki şube sayısını üçe çıkardı.

Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı.

Fuzulev Konyalı'yı ev sahibi yaptı!

Fuzulev Kolay Konut Edindirme Merkezi Selçuklu Şubesi; faizsiz, uygun taksitli ödeme sistemi ve sunduğu hizmet ile Konyalılar'ın gözdesi oluyor

Fuzulev İzmir'de şube açtı!

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak; Fuzulev markasını kurdu. Kısa sürede Türkiye genelinde 22 noktaya ulaşan Fuzulev'in en yeni şubesi de İzmir'de açıldı.

Buca Şirinyer projesine yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Başkanı Nehir Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2012 yılında onayladığı Buca Şirinyer Parkının bulunduğu alanda yeniden düzenleme yapılmasının İzmir 4. İdare Mahkemesi tarafından durdurulduğunu açıkladı...

Dedeman Bostancı Oteli Şubesi açıldı!

Dedeman Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi Dedeman Bostancı Oteli Şubesi, Nadir Kadakal tarafından 2 milyon 160 bin TL'lik sermaye ile 29 Mart'ta açıldı

Erdoğan Turizm İşletmeciliği Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Erdoğan Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Levent Erdoğan tarafından 28 Mart'ta 45 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Tesco Kipa İzmir'de Yeşilyurt Polat Şubesi'ni bugün kapattı!

Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş, İzmir Yeşilyurt Polat Şubesi'ni kapattı...

Maksema Yönetim Danışmanlığı Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Maksema Yönetim Danışmanlığı Makine İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı

MVG İnşaat Nakliyat Turizm Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

MVG İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil ve Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Volkan Güntay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile açıldı

FuzulEv Buca şubesi nerede Haberi

FuzulEv Buca şubesi nerede

FuzulEv, sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda Ege Bölgesinde hizmet noktalarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

FuzulEv'in açıklamasına göre, şirket, İzmir'de Konak ve Bornova şubelerine yenisini de ekledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şirket, Buca'daki yeni şubesiyle bölgedeki sayıyı üçe çıkarmış oldu.

İzmir halkının yoğun ilgisine daha iyi cevap verebilmek için şube açma kararları alan FuzulEv, faizsiz, kredisiz, vade farksız ve kadınların altın gününe benzeyen modelini müşterilerine sunuyor.

Her gelir grubuna göre uygun ödeme seçenekleri sunan şirket, vatandaşların küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan konut alma hayallerinin gerçekleşmesine imkan veriyor. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda sırası gelen vatandaş, Türkiye’nin istediği yerinden konutunu beğenerek, istediği evi alabiliyor.

- "Yeni şubelerimizi hizmete almaya devam edeceğiz"

Yapılan açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, küresel salgın...