27 / 04 / 2024

FuzulEv faizsiz sistemi

FuzulEv faizsiz sistemi

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Türkiye gibi stratejik bir ülkede bu negatif etkilerin azaltılması amacıyla alternatif finansman modellerinin artması gerektiğini söyledi.

2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi imkanı! Başvurular başladı!

İki sene geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başlandığı açıklandı. Yapılacak olan başvurular e-Devlet sistemi üzerinden olacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin lira kredi verileceği duyuruldu.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

Tasarruf finansman sistemi nasıl işliyor?

Tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklmalar yapan Fuzulev’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Konut kredisi yerine tasarruf finansman sistemi ile 300 bin liralık ev alan 207 bin lira kar ediyor" dedi.

Faizsiz konut şirketlerindeki son durum mecliste!

Faizsiz ev satın alma sistemi olarak işleyen tasarruf finansman şirketleri meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi sundu. 

Faizsiz konut şirketi mağdurları dikkat!

Tasarruf finansman sistemi dahilinde ev satışı yapan 21 firma için geçtiğimiz günlerde BDDK tarafından tasfiye kararı verilmişti. Sistemin önemli isimlerinden FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, vatandaşlardan süreci dikkatli takip etmelerini istedi. 

Faizsiz konut sistemi nasıl işliyor?

Kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi şeklinde isimlendirilen 'tasarruf finansman' sistemiyle ilgili yasanın 7 Mart 2021'de Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla rahatlığa kavuşuldu. Peki son günlerde sık sık gündeme gelen faizsiz konut sistemi nasıl işliyor? İşte ayrıntılar...

FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı!

Ev ve araba sahibi olmak isteyenleri faizsiz seçeneklerle ev ve araba sahibi yapan FuzulEv, 2021'in ilk 5 ayında cirosunu yaklaşık iki kat artırdı...

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

Faizsiz konut sistemi başvuruları 2019'dan sonra rekora koştu!

Faizsiz konut sisteminde faaliyette bulunan 30 şirketin 400 bin üyesi bulunuyor. 2019’dan sonra faizsiz konut sistemiyle konut sahibi olmak isteyen vatandaşların sayısı adeta patladı.

Faizsiz konut sisteminde neler değişecek?

Faizsiz konut sistemi kanunlaşıyor. Faizsiz ev ve taşıt edindirme faaliyetinde bulunan firmalar yasal denetim altına alınacak. Peki faizsiz konut sisteminde neler değişecek?

Faizsiz konut sistemi neleri kapsayacak?

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, meclise sunulan faizsiz konut edinme sistemi ile ilgili detayları anlattı. 

Faizsiz konut sisteminin finans sistemi ile entegrasyonu!

Faizsiz konut ve otomobil edindirme şirketlerine yönelik yasal düzenleme çalışmaları yapılacak ve sektör yasal çerçeve kapsamına alınacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faizsiz konut sistemiyle ilgili talimat!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Lütfi Elvan’a 'faizsiz konut alma sistemi' hakkında talimat verdi. Erdoğan'ın “Lütfi, şu işe bir çekidüzen verin. Bunlarla ilgili şikâyetler artıyor, yakında Kombassan, Çiftlik Bank işine dönecek. Batarlarsa devlete yük olacak hepsi” dediği iddia ediliyor.

FuzulEv faizsiz sistemi Haberi

FuzulEv faizsiz sistemi

Son dönemde finansal piyasalarda yaşanan canlılığın daha da kırılganlaştığını ve piyasaların küresel düzeydeki gelişmelerden doğrudan etkilendiğini belirten FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Türkiye gibi stratejik bir ülkede bu negatif etkilerin azaltılması için alternatif finansman modellerinin artması gerektiğini sözlerine ekledi.

Böylece negatif etkilerin de minimize edileceğini ifade eden Akbal, kurdukları faizsiz model sayesinde Fuzulev’in kırılganlıklardan etkilenmediğinin kaydetti.

FuzulEv olarak faizsiz finansman sistemiyle bu zamana kadar on binlerce ailenin ev hayalini gerçeğe dönüştürdüklerini belirten Akbal, ‘’Türkiye’de 27 yılı aşan tecrübe, güven ve dayanışmayla yolumuza devam ediyoruz. Devletimizin alternatif finans konusunda daha cesur ve kararlı adımlar atıp, ülkemizi bu alanda da hak ettiği yere getirmesi için biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız’’ şeklinde...