06 / 05 / 2024

FuzulEv sponsorluk anlşaması

FuzulEv sponsorluk anlşaması

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa Eyyübiye'de 367 konutun yapımı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 367 konut ve 35 işyerinin yapımı bitme aşamasına geldi. 

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

FuzulEv, 1453 Engeliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Şanlıurfa Atıksu Arıtma Tesisi ihale aşamasında!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ GENEL Müdürlüğü'nün 2872 sayılı çevre kanunu gereği yapılmasını planladığı Atıksu Arıtma Tesisi ve alt yapı kanalizasyon sistemlerinin yapım çalışmaları hız kazandı.

Şanlıurfa Çevre Yolu Projesi ihale aşamasında!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in seçim döneminde vaat ettiği projeler arasında yer alan çevre yolunun tamamlanması için gerekli çalışmalar başlıyor.

Şanlıurfa Basın Konutları 'nın kurası bugün çekiliyor!

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ tarafından 6 Mayıs 2013 'te ihalesi yapılan Şanlıurfa Basın Sitesi 'nin tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.

BEYAŞ Konutları'nın ilk etabı teslim aşamasına geldi!

Beylikdüzü Belediyesi iştiraklerinden BEYAŞ tarafından 2006 yılında yapımına başlanan ve birtakım problemler sebebiyle tamamlanması geciken 236 konutluk projenin birinci etabı teslim aşamasına geldi

Türk Kızılayı, Şanlıurfa'da gayrimenkul satıyor!

Türk Kızılayı, Şanlıurfa'da yer alan gayrimenkullerin satışını gerçekleştirecek

Kızılay'dan Şanlıurfa'da satılık 42 konut ve dükkan!

Türk Kızılayı Şanlıurfa'da mülktiyeti kendisine ait olan 39 konut, 2 dükkan ve 1 depo olmak üzere toplam 42 taşınmazını satışa çıkardı

Şanlıurfa Defterdarlığı'ndan satılık bağ! 2 milyon 715 bin TL'ye!

Şanlıurfa Defterdarlığı Merkez Karaköprü Köyü'ndeki 12.925 metrekare yüzölçümündeki bağ niteliğindeki taşınmazı satmak üzere ihale düzenledi

Danıştay'ın akıllı binası tamamlanma aşamasına geldi!

Yargı kurumları eskimiş, köhne binalardan bir bir kurtuluyor. Danıştay için yapılan 'akıllı bina' da bunlardan biri. Tamamlanma aşamasına gelen yeni binada kurumun daha iyi hizmet verebilmesi için her şey düşünüldü

FuzulEv sponsorluk anlşaması Haberi

FuzulEv sponsorluk anlşaması

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından biri olan FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü'yle bir yıllık sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Mavi beyazlı takımla anlaşma sağlayan FuzulEv, yenilenen anlaşma kapsamında 1453 Engelliler Spor Kulübü iç ve dış saha maçlarında göğsünde FuzulEv yazılı formalar kullanılacak.

Sponsorlukla ilgili açıklamalarda bulunan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, ‘’Sporun geniş kitlelere ulaşma ve insanların hayatına dokunma gücü, FuzulEv olarak bizim vizyonumuzla birebir örtüşüyor. Amacımız tek bir takım veya tek bir alanı sahiplenmek değil, daha bütünsel bir stratejiyle ilerlemek. Sponsorluk anlaşmalarının rakamsal değerinden çok anlamına ve hedefine odaklanıyoruz. 1453 Engelliler Spor Kulübü ile daha önceki sezonda gerçekleştirdiğimiz anlaşmadan büyük mutluluk ve gurur duyduk. Türk sporunu desteklemek ve sektöre örnek teşkil etmek...