05 / 05 / 2024

FYP Proje basın daveti

FYP Proje basın daveti

Tomtom Corners projesinin detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 21 Şubat'ta Bomonti The House Residence'ta gerçekleştirilecek.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak?

12 istasyondan oluşacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatında sona geliniyor. 2019 yılının ilk yarısının açılması planlanan proje ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Nivo İstanbul Basın Ekspres güncel fiyatlar!

Nivo İstanbul Basın Ekspres güncel fiyatlar kapsamında projede fiyat listesi peşin ödemelerde 350 bin TL'den başlıyor. Proje Cathay İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim!

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi. Proje 17 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Benesta Basın Ekspres projesi geliyor! Yeni Proje!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Benesta Basın Ekspres projesi karma konseptte dizayn ediliyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen Benesta Basın Ekspres projesinde teslimlerin 12 Nisan 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Gül Proje Basın Express güncel fiyatlar!

Gül Proje Basın Express güncel fiyatları 331 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Nef 36 Basın Ekspres satılık daire!

İki blok olarak hayata geçirilen NEF 36 Basın Ekspres projesinde teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. Proje Timur Gayrimenkul imzası taşıyor...

Esta Basın Ekspres Projesi iletişim!

Esta Basın Ekspres Projesi İstanbul Halkalı Basın Ekspres Yolu'na yakın mesafede hayata geçirildi. Proje Esta İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Esta Basın Ekspres Evleri satılık!

Esta Basın Ekspres projesine teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. Proje İstanbul Halkalı Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor...

MOD Ekspres Konutları Basın Ekspres'te yükselecek!

Mod Ekspres Evleri İstanbul Avrupa Yakası Basın Ekspres'te Mod Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje yıl sonuna doğru satışa sunulacak...

FYP Proje basın daveti Haberi

FYP Proje basın daveti

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence ve The House Hotel projesi yaklaşık 1 yıl önce hayata geçirildi. 

FYP; lokasyon ve proje arasında mahalle duygusunu koruyan merkez noktadaki bölgelere ve bu lokasyonlara değer katan projelere imza atıyor.

Son zamanların en dikkat çekici lokasyonlarından Bomonti’yi birlikte deneyimledikten sonra, bir diğer projemizin yer aldığı, Galatasaray ile Galataport arasında yer alan sanat galerileri, restaurantlar, kafeler, oteller, sokak mağazaları ve yürüyüş alanları ile sıra dışı bir mahalle olan Tomtom'da bir geziye davet ediyor. 

Tomtom’da yer alan güzellikleri birlikte deneyimlerken Tomtom Corners projesinin de detayları bir öğle yemeğinde paylaşılacak. 

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış Kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson ev sahipliğinde, Bomonti’de Yenigün İnşaat üst yönetimi ve TomTom’da ise Krea Gayrimenkul...