12 / 05 / 2024

G-20 Zirvesinde liderler hangi otellerde kalacak

G-20 Zirvesinde liderler hangi otellerde kalacak

15-16 Kasım tarihlerinde Belek’te düzenlenecek G-20 zirvesi için bölgeye ‘lider’ yağacak. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Belek’te liderlerin kalacakları oteller de belirlendi. Otellerin fiyatları ise geceliği 2 ile 30 bin TL arasında değişiyor.

Türkiye ve Hindistan G-20'de ilk çeyrekte büyüyen iki ülke oldu!

Türkiye, mevsimsellikten arındırılmış olarak ilk çeyrekte yıllık bazda yüzde 4,4 ile G20 ülkeleri içinde en fazla ekonomik büyüme elde eden ülke olarak kayıtlara geçti.

Döviz kurundaki gerileme konut kredilerini nasıl etkiledi?

G-20 zirvesindeki olumlu mesajlar sonrasında hafta başından itibaren döviz kuru gerileme eğiliminde devam etti. Kurda yaşanan düşüş hafta içinde konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş trendini hızlandırdı...

Piyasalardaki hareketlenme konut kredisi faizlerini etkiler mi?

Hafta sonu gerçekleşen G-20 zirvesindeki olumlu mesajlar sonrası TL ve piyasalarda olumlu bir hareketlilik başlattı. Piyasalardaki olumlu hava konut kredisi faiz oranlarını etkiler mi?

Buenos Aires Limanı’na talibiz!

Arjantin’in ev sahipliğinde gerçekleşen “G-20 Liderler Zirvesi” için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yola çıkmadan önce Global Ports Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman ile Vahap Munyar röportaj gerçekleştirdi. 

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son 10 gün!

TOKİ'nin borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği yüzde 20 indirim kampanyası için son 10 gün...

Tapu harcı indiriminde son 20 gün!

Konut ve işyeri tapu devir işlemlerinde tapu harcı indiriminden faydalanmak isteyen kimselerin son 20 gün içinde tapu satış işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor..

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasında son 20 gün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği yüzde 20 indirim kampanyası için son 20 gün...

Gayrimenkul gelir vergisi 2. taksit ödemelerinde son 20 gün!

1 Temmuz 2017 tarihinde başlayan gayrimenkul gelir vergisi 2. taksit ödemelerinde son 20 gün kaldı. Vergi ödemelerinin 31 Temmuz'a kadar ilgili vergi dairesinde yapılması gerekiyor..

Gül Yapı Katar'da 20 milyon TL'lik konut sattı!

Gül Yapı, Katar'da gerçekleşen EXPO Turkey by Katar 2017 Fuarı'na katıldı. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katılan firma 20 milyon TL'lik konut satışı yaptı.

20 yıl vade için son gün bugün!

Emlak Konut'un 1 Şubat'ta başlattığı 20 yıl vadeli ev sahibi olma imkanı sağlayan 'konut kampanyası' için son gün bugün.

Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasında son 3 gün!

Emlak Konut GYO 'nun başlattığı 20 yıl vade kampanyasında geri sayım başladı. 1 Şubat 2017’de başlayan "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyası 31 Mart Cuma günü sona erecek.

20 yıl vade kampanyasında son 10 gün!

"Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasında sona yaklaşıldı. Emlak Konut önderliğinde başlatılan 20 yıl vade kampanyası 31 Mart'ta sona erecek.

Gölcük Denizevler'deki 630 konutluk ihale 20 Nisan'a ertelendi!

Gölcük Denizevler’deki hak sahipleri için Sivritepe’de 630 dairelik konut yapımı için düzenlenecek ihale 20 Nisan 2017 tarihine ertelendi.

G-20 Zirvesinde liderler hangi otellerde kalacak Haberi

G-20 Zirvesinde liderler hangi otellerde kalacak

ANTALYA’nın lüks turizm noktası Belek, kasım ayında dünyanın en iyi korunan noktasına dönüşecek. Türkiye’nin dönem başkanı olduğu G-20 zirvesi kapsamında ABD Başkanı Obama’dan Almanya Başbakanı Merkel’e, dünya liderlerini ağırlayacak olan bölgenin ultra lüks otelleri ‘first class’ konuklar için alarma geçti. 15-16 Kasım tarihleri arasında akredite olmayan hiç kimsenin giremeyeceği Belek’e dünya ekonomisine yön veren ülkelerin liderleri çıkarma yapacak. Zirve toplantıları, beş yıldızlı Regnum Carya Resort Hotel’de yapılacak. Herhangi bir soruna karşı, başka bir otel de tüm toplantılara ev sahipliği yapabilecek şekilde yedekte tutulacak. Otellere bu dönemde müşteri kabul edilmeyecek. Sadece liderler ve ülke heyetleri belirlenen otellerde kalabilecek. Liderler ‘First class’ konuk muamelesi görecek ve otellerin ultra lüks kral daireleri ile gecelik konaklama bedeli binlerce doları bulan VIP villalarında kalacak....