28 / 07 / 2024

GABORAS eğitimleri

GABORAS eğitimleri

GABORAS, yeni dönemde Yerel Ağ ve Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı' programları, yapay zeka destekli büyük veri yönetimi ile sektörel deneyim paylaşım uygulamalarını başlattı.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2 yıllık meslek yüksekokulu eğitimleri ve 4 yıllık lisans programlarına devam etmek isteyenler için yapılan 2023 Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

Bakanlık resmen duyurdu! Dar gelirli ailelere para desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlar için 1150 liraya kadar çıkan kira yardımı verecek. Aynı zamanda çocuklarının eğitimleri içinde ek yardımlar yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

İMSAD ve ÇEDBİK STK’ların kalkınabilmesi için bir araya geldi! 

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD be ÇEDBİK, Avrupa Birliği Başkanlığı ile hayata geçirilen  ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Eğitimleri’ için online toplantı gerçekleştirdi. 

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

GABORAS’tan 2 yeni atama!

GABORAS’ta bu kapsamda Mülk Yönetimi Direktörlüğü görevine Dinçer Gökçe, Pazarlama Direktörlüğü görevine ise Gökhan Keskin getirildi...

Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi bölge yükselişe geçti?

GABORAS Gayrimenkul Borsası verilerine göre, Ocak ayında gerçekleşen 70 bin 587 adetlik konut satışı, son 5 senenin aynı dönemine göre gerçekleşen konut satış ortalamasının yüzde 24 gerisinde kaldı. Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi yükselişe bölge geçti?

ÇEDBİK Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım Eğtim 11 Kasım'da! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım (B.E.S.T) eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK B.E.S.T eğitimi 11 Kasım'da. 

GABORAS VE G4S’den gayrimenkul güvenliğinde yapay zeka devrimi!

Şimdiye kadar gayrimenkulün finansal ve teknik durumlarını analiz imkanı sunan GABORAS, dünyanın en büyük güvenlik şirketi G4S ile yaptığı işbirliği kapsamında artık risk durumunu da eş zamanlı izleyip, analiz ederek raporlayabilecek. 

GABORAS eğitim programlarına başladı!

GABORAS, yeni dönemde Yerel Ağ ve Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı' programları, yapay zeka destekli büyük veri yönetimi ile sektörel deneyim paylaşım uygulamalarını başlattı.

İBB'den geniş çaplı deprem tatbikatı!

İBB, depreme hazırlık seferberliğine, farkındalık eğitimleri ve geniş çaplı deprem tatbikatlarıyla devam ediyor. İlki, İBB Bakırköy Hizmet Binasında düzenlenen tatbikat, üst düzey koronavirüs önlemleri eşliğinde yapıldı. Depremin tetikleyebileceği yangın ve olası saldırı senaryolarının işlendiği tat

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

GABORAS eğitimleri Haberi

GABORAS eğitimleri

Gayrimenkul ticaretiyle uğraşanlara yönelik Emlak Danışmanlığı Mesleki ve Belgesi zorunluluğu uygulaması 1 Eylül itibarıyla yürürlüğe girdi. 

Ekonomist'te yer alan habere göre; Gayrimenkul sektörünün teknoloji ve güvenli ticaret platformu GABORAS, yeni dönemde Yerel Ağ ve Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı' programları, yapay zeka destekli büyük veri yönetimi, çapraz sorgulama ve teknik anali doğrulama (DAV) ile sektörel deneyim paylaşım uygulamalarını başlattı. GABORAS CEO'su Kurtulus Altun, gayrimenkul sektörünün düzensiz yapısını ortadan kaldıracak, güveni tesis edecek, taşınmaz ticaretinde borsalaşmaya gidecek her türlü adımın sonuna kadar destekçisi olduklarını söylüyor.