04 / 05 / 2024

gafur alişer

gafur alişer

Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, Yapı Fuarı'ndan yeni yatırımlara, yeni ortaklıklara kadar birçok konuda firması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu, “2015'te tamamen verimliliğe dayalı çalışacağız” dedi

Egebeta 2013'te yüzde 70 büyüdü!

Otomasyon Yapı Market ile otomatik kapı ve panjur sistemleri sektöründe faaliyet gösteren Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer, “Bu yıl için büyüme hedefimizi yüzde 30 belirledik. Yatırımlar devam ediyor “ dedi

EGEBETA yaptığı yeni yatırımlarla büyüyor!

Otomasyon Yapı Market ile mevcut satışlarını ve ürün gamını arttırdıklarını ifade eden Gafur Alişer, bu artışla beraber İTOB Organize'de bulunan üretim tesislerinin kapasitesini de yüzde 80'e yükselttiklerini kaydetti.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çerçi tarafından kuruldu.

Convert Otel Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Convert Otel Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Er tarafından kuruldu.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'ede 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

İmar planı değişikliklerinde değer artışı bakanlık ve belediyelere ödenecek!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, bugünkü yazısında ''İmar planı değişikliklerinde ortaya çıkacak değer artışı artık bakanlık ve belediyelere ödenecek'' konulu yazısını kaleme aldı. 

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Sarıer tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Sarıer tarafından kuruldu.

Ali Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin yaptığı açıklamada, “Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak” dedi.

gafur alişer Haberi

gafur alişer


Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, Yapı Fuarı'ndan yeni yatırımlara, yeni ortaklıklara kadar birçok konuda firması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu, “2015'te tamamen verimliliğe dayalı çalışacağız” dedi


Bu yıl 20.'si düzenlenen İzmir Yapı Fuarı'na katılmayı bir gelenek haline getiren Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer ile Egebeta'yı ve Yapı Fuarı'nı konuştuk. Fuara ticaretten ziyade dostlarla buluşmak için geldiklerini söyleyen Alişer, bunu bir gelenek haline getirdiklerini belirtti. 2015 yılında büyümekten ziyade verimliliği artıracaklarını ifade den Alişer, önümüzdeki günlerde yabancı bir firma ile ortaklı için ön görüşme yapacaklarını söyledi. Türkiye'de ilk defa tamamı yerli bir fotoselli kapı ürettiklerinin altını çizen Alişer, bu anlamda sektörde lider olmak istediklerine değindi. Gafur Alişer, inşaat sektörüne girmeyi düşünmediklerini de sözlerine ekledi.


Belçikalı ortak gelebilir


Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı...