14 / 05 / 2024

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi nerede

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi nerede

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Ataşehir'de kuruldu.

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Hotel Les Ottomans Aralık ayında yeniden satışta!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans, Aralık ayında yeniden satışa çıkıyor. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Hotel Les Ottomans 6'ncı kez satışa çıkıyor!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan yeniden satışa çıktı. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Hotel Les Ottomans yine icradan satışa çıktı!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans yine icradan satışa çıktı. 17 Aralık'ta ihalesi yapılacak yapının satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Hotel Les Ottomans 440.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan satışa çıktı. 10 Eylül'de ihalesi yapılacak yapının satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Ahu Aysal Hotels Les Ottomans'a veda edip Baltalimanı'na taşındı!

Ahu Aysal Kerimoğlu, 55 milyon dolar harcayarak 2006'da açtığı Hotel Les Ottomans'a geçen hafta veda edip yeni yuvasına taşındı...

Comfort Beach Resort Hotel 99.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Kemer’de yer alan 5 yıldızlı Comfort Beach Resort Hotel 99 milyon 237 bin 618 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

İstanbul Yeni Havalimanı'ndaki eylem açılışı engellemek için mi?

İstanbul Yeni Havalimanı'nın (İGA) açılmasına sayılı günler kala 'çalışma koşulları kötü' gerekçesiyle eylemlerin başlatılması araştırılıyor. Olaylara ilişkin 44 şüphelinin gözaltında olduğu belirlendi. 

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Ataşehir'de kuruldu.

Lussoro Bodrum Haziran'da açılacak!

Apis Global'in otel markası Lussoro, Bodrum'daki Miyel Beach Hotel'i 5 yıllık kiralama anlaşması kapsamında bünyesine kattı. Otel, 2018 Haziran'da açılacak.

Albarakah Turizm Saneyi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albarakah Turizm Saneyi ve Ticaret Limited Şirketi Galal Hesham Gaşaş Baraketallah ve Youssef Hesham Galal Barkatetallah ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bodrum 5 Oda Hotel&Restaurant Beach 10 Haziran'da açılacak!

Bodrum Türkbükü'nde 8 yıldır hizmet veren '5 Oda Hotel & Restaurant Beach' 10 Haziran Cuma günü yeni sezona açılıyor.

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi nerede Haberi

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi nerede

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Ataşehir'de kuruldu.


Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi konusu:
a- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama,dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gereklitesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir,satabilir,işletebilir ve anasözleşmesinde yazılı...