19 / 05 / 2024

GAİMDER rapor enerjisa

GAİMDER rapor enerjisa

GAİMDER yeni yönetimi göreve hızlı başladı. Başkan İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu bu kez de inşaat sektörünün TEDAŞ ile yaşadığı problemlere çözüm bulmak amacıyla ENERJİSA Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu’ya bir rapor sundu.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Rapor alanlar dikkat, maaşınızı SGK ödüyor! İş göremezlik ödemesi nasıl hesaplanır? SGK T.C. no ile sorgulama

Sigortalı çalışanın işe devamını geçici olarak engelleyen bazı durumlar mevcut olduğu hallerde maaş ödemesini işveren yerine SGK yapıyor. İşte Rapor parası, İş göremezlik ödemesi hakkında merak edilenler... 

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Dev finans kuruluşundan şok rapor! 2023 yılında iflaslar yüzde 21 oranında artacak

Küresel çapta küçük ve orta ölçekli işletmelerin başı çektiği iflas dalgasının yavaş yavaş büyük firmaları da etkisi altına alacağı ileri sürülüyor. Allianz Trade, yayınladığı rapor ile dünya ekonomilerini yakından ilgilendiren iflas riskine dikkat çekerken, en kırılgan sektörleri de açıkladı.

EnerjiSA faturalarında inanılmaz kampanya! 150 TL hediye! 

EnerjiSA, elektrik faturası ödemeleri için yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, fatura ödeme talimatı verenler 2 hafta içerisinde indirimden faydalanabilecekler. Elektrik faturalarında sunulan bu kampanya, birçok kişinin ilgisini çekti ve konu hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. Kam

İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı! 

Beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili senaryolar ve açıklamalar peş peşe gelirken, İBB de konu ile ilgili harekete geçti. İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı!

Riskli raporu verilen binalar tartışmaları ateşledi! 60 günlük tahliye süresi sebebiyle malikler resmi rapor istemiyor!

Yapı denetim firmalarının verdiği "riskli" raporunun ardından malikler arasında yeni bir kavga sebebi oluştu. 60 günlük tahliye süresi sebebiyle malikler resmi rapor istemezken, "Kira gelirimden olurum, denetim istemiyorum" diyenler bile gündeme geliyor.

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili raporlar peş peşe hazırlanıyor. DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri

Temettü ödemeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. En sık aratılanlar arasında ''Hangi şirketler ne kadar temettü veriyor'' sorusu merak ediliyor.  Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri...

Deprem sonrası Enerjisa’dan flaş açıklama! Acilen göz atmak gerekiyor!

Enerjisa, 2023 yılı kapsamında yapacağı yatırımları açıkladı. Şirket tarafından yapılan yatırım duyurusunda, yapılacak yatırımların önemli bir kısmının Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Toroslar Bölgesi’ne gerçekleşeceği belirtildi.

Enerjisa resmen duyurdu! Temettü ödemesinin tarihi belli oldu: Siz de şimdi bakın!

Enerjisa, KAP'ta gerçekleştirdiği açıklamada 30 Nisan'da hisse başına net 2.07 Türk Lirası temettü dağıtma kararı aldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı!

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı! İşte Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Kurucu Başkanı Tekin Saraçoğlu'nun o açıklamaları...

Vatandaşın gıda fiyatlarına neden yetişemediği ortaya çıktı! İşte acı gerçeği ortaya koyan o rapor!

Türkiye’de hemen her gün aşırı şekilde artan gıda fiyatları ve bu alanda yaşanan enflasyon çok çarpıcı bir raporla tescillendi. Vatandaşın artık cebini değil, canını yakan gıda fiyatları ile ilgili Dünya Bankası’nın hazırladığı rapor akıl almaz bir gerçeği de gözler önüne serdi.

GAİMDER rapor enerjisa Haberi

GAİMDER rapor enerjisa

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği yeni yönetimi göreve hızlı başladı. İbrahimli 2. Bölgesindeki imar çalışmalarının hızlı bir şekilde sonuçlandırılması için önceki gün Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile görüşen Başkan İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu bu kez de inşaat sektörünün TEDAŞ ile yaşadığı  problemlere çözüm bulmak amacıyla ENERJİSA Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu’ya bir rapor sundu.


SORUNLAR RAPOR HALİNE GETİRİLDİ


GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Tedaş’a yapılan ziyaret öncesi, üyelerin sorunlarını içeren bir rapor hazırladı. Raporla birlikte Enerjisa Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu makamında ziyaret edildi. Müteahhitlik sektörünün yaşadıkları problemlerin takipçisi olduklarını belirten Başkan İbrahim Apa “Sorunlarımızdan en önemlilerinden bir tanesi de Tedaş ile yaşadığımız sıkıntılardı. Bu ziyaret öncesi üyelerimizin görüşleri doğrultusunda bir rapor hazırladık. Yeni seçilen arkadaşlarımla birlikte hem İl Müdürü’müzle bir...