21 / 05 / 2024

GAİMDER üyeleri fatma şahin

GAİMDER üyeleri fatma şahin

GAİMDER üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi. Fatma Şahin, Gaziantep gibi hızlı büyüyen kentlerin en önemli sorunlarının konut ve istihdam olduğunu söyledi

İbrahim Apa: Müteahhitlik Hizmet Kanunu yasalaşmalı!

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, sektörün geleceğinden umutlu olduğunu belirterek, "Gazi şehrimizden aldığımız kuvvetle Türkiye için üretmeye, inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

İnşaat sektörünün 2023 hedefleri açıklandı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, beraberinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'ni (GAİMDER) ziyaret etti.

Fatma Toru'dan imar vurgusu!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan var’ projesi kapsamında mahallelere misafir olmaya devam ediyor. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Toru, belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken, vatandaşların isteklerini dinledi.

Fatma Toru, Meram'da kentsel dönüşümü anlattı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan Var’ sloganıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Toru, kentsel dönüşüm projesinin bölgeyi baştan aşağı değiştireceğini ifade etti.

Dünya Mimarlık Günü GAÜ'de kutlanacak!

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 5 Ekim Pazartesi günü kutlanacak Dünya Mimarlık Günü’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

ELODER üyeleri lojistik köy projesinin tamamlanmasını bekliyor!

Ege Lojistik Derneği üyeleri lojistik köy projesinin tamamlanmasını bekliyor. ELODER Yönetim Kurulu Başkanı Doğrucu, İzmir ve Ege bölgesindeki lojistik aktivitelere canlılık kazandıracak olan projenin sessizliğe büründuğünü söyledi.

Fatma Toru'dan Meramlılara yeni tesis müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Alavardı sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Toru, Alavardı Mahallesi’nde bayanlara yönelik olarak projesini hazırladıkları tesisin ihalesini kısa bir süre içinde yapacaklarını müjdeledi.

Fatma Toru: Meram'da imar planlarının hepsini yeniden ele aldık!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkam Fatma Toru, "Mahallemizde Başkan Var" projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Fatma Toru Meram'daki projeleri anlattı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Meram meclis üyeleri ilçedeki yatırımları inceledi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye meclis üyeleriyle birlikte 1,5 yıl boyunca yapılan yatırımları ve çalışmaları gezerek incelemelerde bulundu.

Fatma Toru Meram'daki yatırımları anlattı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram'ın çehresini değiştiren yatırımlara imza atan Meram Belediyesi'nin 1,5 yıllık süreçte geldiği noktayı düzenlediği gezi ile belediye meclis üyelerine anlattı.

Meram Bedesten Çarşısı'nın değeri artacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, tarihi Bedesten Çarşısı esnafıyla kahvaltı yaptı. Programa esnaf oda başkanları, Bedesten Çarşısı esnafı, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları katıldı.

Fatma Toru: Dönüşüm Bedesten Çarşısı'na değer katacak!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, tarihi Bedesten Çarşısı esnafıyla bir araya geldi. Başkan Toru, "Bedesten Çarşısı'ndaki düzenlemeden sonra bu bölgeye daha fazla değer katılmasını istiyoruz. " dedi.

GAİMDER üyeleri fatma şahin Haberi

GAİMDER üyeleri fatma şahin

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in GAİMDER binasında müteahhitlerle yaptığı toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıya Fatma Şahin’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Osman Toprak, Genel Sekreter Deniz Köken, Genel Sekreter Yardımcıları Sezer Cihan, Ali Aslan ve Serdar Tolay, GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Fen İşleri Daire Başkanı Sevda Usalp, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı İrem Elbeyli ile belediye üst düzey yöneticileri tam kadro katıldı.GAİMDER Başkanı İbrahim Apa’nın açış konuşmasıyla başlayan toplantıda, müteahhitler hem sorunlarını hem de Gaziantep’in daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için görüş ve düşüncelerini paylaştı.


APA “BU ŞEHİR HEPİMİZİN”

Gaziantep’in yaklaşık 2 milyon nüfuslu metropol bir şehir olduğuna dikkat çeken İbrahim Apa “Bu şehir hepimizin. Şehrin daha iyi ve daha güzel hale...