18 / 05 / 2024

Galata Kulesi kaça kiralık

Galata Kulesi kaça kiralık

İstanbul Belediyesi'nin Galata Kulesi'ni 1968 yılında aylık 30 bin liraya kiraya verdiği ortaya çıktı. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı o haber...

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

Galata Kulesi'nde restorasyon başladı! Deprem riski kontrolü de yapılıyor! Restorasyon ne zaman tamamlanacak?

Galata Kulesi’nde 1 Kasım’da başlayan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un simgesi için deprem kontrolü de yapılıyor. Peki Galata Kulesi restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

Müze ve ören yerlerine giriş ücretlerine zam: Efes Antik Kenti 700 TL, Galata Kulesi 650 TL! İşte diğer giriş ücretleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerinin giriş ücretlerine zam geldi. Zamlı listeye göre Efes Antik Kenti giriş ücreti 700 TL, Galata Kulesi için ise 650 TL olarak belirlendi. İşte diğer yerlerinin giriş ücretleri...

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

Galata Kulesi için torba yasaya madde eklendi! Galata Kulesi’ne rant yolu açılıyor mu?

İBB’nin elinden alınınca yargı engeline takılan Galata Kulesi için, kanun adımı atıldı. Kulenin dernek ve vakıflara kiralanması endişesi gündemde. İşte ayrıntılar...

İstanbul’dan kaçışa EYT göçü de eklendi, o bölgede arsa bulmak mucize oldu!

Kahramanmaraş merkezli felaketin ardından 7 büyüklüğünün üzerinde bir depremin beklendiği İstanbul’dan kaçışa bu kez de EYT göçü eklendi. Megakentten kaçanların çoğunun adresi olan bu bölgede fiyatlar adeta uçarken artık arsa bulmak mucize oldu.

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur? İşte detaylar!

Asgari ücret artışı yaşlılık maaşını da vurdu! Yaşlılık maaşı kaça çıktı? Yaşlılık maaşı kaç ayda bir alınır 2022?

Yaşlılık aylığı ne kadar oldu? Asgari ücret zammı, pek çok kişiyi etkilemektedir. Bunların başında yaşlılık aylığı alan kişiler gelmektedir. Peki Yaşlılık maaşı kaça çıktı? İşte detaylar!

28 Ekim kargo çalışıyor mu? 28 Ekim de kargolar kaça kadar açık?

28 Ekim kargo çalışıyor mu? 28 Ekim de kargolar kaça kadar açık? soruları 28 Ekim’e az bir zaman kala sorulmaya başladı. İşte araştırılan yanıtlar!

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

28 Ekim’e sayılı saatler kala vatandaşlar, 28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Galata Kulesi kaça kiralık Haberi

Galata Kulesi kaça kiralık

İstanbul Belediyesi, restorasyonu tamamlanan Galata Kulesi'ni 1968 yılında kiraya vermiş. Turistik site haline getirilen Galata Kulesi'ne giriş biletle olacakmış. 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nden Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı habere göre; Galata Kulesi, aylık 30 bin liraya kiraya verilmiş.


Haberin devamı için...