05 / 05 / 2024

galata raporunun sonucu

galata raporunun sonucu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Galataport' projesi ile ilgili, "ÇED almış olmak hak demek değil. Biz sadece bu şartları yerine getirirseniz çevreye zarar vermiş olmazsınız demiş oluyoruz" dedi.

Reysaş GYO 2019 yılı taraf işlemleri raporunun sonucu!

Reysaş GYO'nun kamuya açıklanan 2019 yılı konsolide finansal tablolarında yer alan hasılat ve satışların maliyetine olan oranının piyasa koşullarında gerçekleştiği, 2020 yılı sonunda ise yüzde 10 limitinin altında ilişkili taraf işleminin gerçekleşeceği öngörüldü.

Özak GYO ilişkili taraf işlemleri raporunun sonucu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ilişkili taraf işlemleri raporunun sonuç bölümünü Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı!

İstanbul’a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı.

Eski Galata Köprüsü ne olacak?

İstanbul'a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata köprüsü adeta kaderine terk edildi.

Galata Köprüsü'nün kayıp parçaları bulundu!

Tarihi Galata Köprüsü’nün kayıp 4 parçası 1992 yılındaki yangında hasar görerek sulara gömülüştü. 1994 yılının ocak ayında sudan çıkarılan parçalar, işlevlerini yitirdiği için hurda olarak MKE’ye satıldığı ortaya çıktı.

Tarihi Galata Köprüsü’nün kayıp 4 parçası bulundu!

Tarihi Galata Köprüsü’nün kayıp 4 parçası 1992 yılındaki yangında hasar görerek sulara gömülüştü. 1994 yılının ocak ayında sudan çıkarılan parçalar, işlevlerini yitirdiği için hurda olarak MKE’ye satıldığı ortaya çıktı

Polar West Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Polar West Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi, Emrah Güler Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İmar planı değişimi sonucu değer artışından kamu ne kadar pay alacak?

İmar planı değişiklikleri sonucu oluşan değer artışından kamunun pay almasına ilişkin çalışma yapılacak.İmar planı değişimi sonucu değer artışından kamu ne kadar pay alacak? İşte cevabı...

Eski Galata Köprüsü akıbetini bekliyor!

Balat- Hasköy arasında bulunan ve 2012 yılında yapılan açıklamayla, sökülerek kaldırılacağı bildirilen eski Galata Köprüsü hala yerinde duruyor. Eski köprünün akıbetinin ne olacağı merak konusu...

Eski Galata Köprüsü akıbetini belirliyor!

Balat- Hasköy arasında bulunan ve 2012 yılında yapılan açıklamayla, sökülerek kaldırılacağı bildirilen eski Galata Köprüsü hala yerinde duruyor. Eski köprünün akıbetinin ne olacağı merak konusu...

Eski Galata Köprüsü ne olacak?

Balat - Hasköy arasında bulunan ve 2012 yılında yapılan açıklamayla, sökülerek kaldırılacağı bildirilen 80 yıllık eski Galata Köprüsü hala yerinde duruyor. Tarihi köprü, 2002 yılında geçici olarak hizmete açılmış ve oldukça faydalı olmuştu.

Eski Galata Köprüsü akibeti ne olacak?

Balat Hasköy arasında bulunan ve 2012 yılında yapılan açıklamayla, sökülerek kaldırılacağı bildirilen eski Galata Köprüsü hala yerinde duruyor. Peki, Eski Galata Köprüsü akibeti ne olacak?

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ kura sonucu!

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ kura sonucu bilgileri haberimizde yer alıyor. 619 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

galata raporunun sonucu Haberi

galata raporunun sonucu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Galataport' projesi ile ilgili hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporunun ruhsat olmadığını belirterek, "ÇED almış olmak hak demek değil. Biz sadece bu şartları yerine getirirseniz çevreye zarar vermiş olmazsınız demiş oluyoruz" dedi. 


Bakan Güllüce, 'Galataport' olarak bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi için hazırlanan ÇED raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 


CED raporunun bir ruhsat olmadığını belirten Bakan Güllüce, "ÇED raporu ruhsat demek değildir. Bu rapor da ben şu şartları yerine getirirsem tabiata zarar verir miyim diye soruyorlar. ÇED raporu verilirken, deniyor ki 'eğer bu maddeleri yerine getirirsen bir problem olmaz.' Bundan sonra oranın ruhsatını verecek olan veya işletecek olan bakanlık, kurumlar sorar" dedi.



A...