04 / 05 / 2024

galataport Gentlemen Club

galataport Gentlemen Club

D.ream adlı şirketle İstanbul'un en popüler adreslerinin sahibi olan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk ile Soho House'un İstanbul'daki şubesine ev sahipliği yapan Serdar Bilgili. Galata'da 'Patronlar Kulübü' açıyor.

Galataport'a 'Gentlemen Club' geliyor!

D.ream adlı şirketle İstanbul'un en popüler adreslerinin sahibi olan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk ile Soho House'un İstanbul'daki şubesine ev sahipliği yapan Serdar Bilgili. Galata'da 'Patronlar Kulübü' açıyor.

Iasos Beach Club Bodrum Projesi'nin yüzde 35'i satıldı!

Meta Bilişim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, Bodrum Kıyıkışlacık Iasos Koyu'nda 16 blokta 144 konuttan oluşan 'Iasos Beach Club Bodrum Projesi'nde ilk 4 blok inşaatının tamamlandığını belirtti.

Lasos Beach Club Bodrum projesinde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

META Bilişim inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral Bodrum Kıyıkışlacık lasos Koyu'nda 16 blokta 144 konuttan oluşan lasos Beach Club Bodrum Projesi'nde ilk 4 blok inşaatının tamamlandığını belirtti.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Mojo Music Club Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mojo Music Club Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Sönmez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da Beyoğlu, Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Cumhurbaşkanı'ndan Galataport ihalesi iptaline eleştiri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da düzenlenen KADEM 1. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmasında Galataport ihalesi iptali ile ilgili eleştiride bulundu.

Park Orman ve Galataport projeleri 2015'te başlıyor!

Doğuş Grubu'yla ortaklığa giden Bilgili Holding'in patronu Serdar Bilgili, Hürriyet'in haberine göre 'Bürokratik işlemlerin sonuna gelindi. 2015 Ocak ayında Park Orman, Şubatta ise Galataport için düğmeye basacağız" dedi.

Doğuş Grup'tan Galataport için gürültü yapmayın uyarısı!

Galataport'a 702 milyon dolar veren Doğuş ve ortakları Ulaştırma Bakanlığı'na "Yerel yolcu ve diğer gemiler limana bağlı gemilere çok yakın geçerek hayati tehlike yaratıyor" uyarısı yaptı

Galataport'a yürütmeyi durdurma kararı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ( TMMOB ), Galataport ihalesiyle ilgili açtıkları davayı değerlendiren Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'nun, yürütmenin durdurulmasına karar verdiğini açıkladı.

Galataport şubat ayında başlıyor!

Park Orman ve Galataport projelerinde Doğuş Grubu' yla ortak olan Serdar Bilgili, mahmekenin yürütmeyi durduma kararı vediği Galataport projesine Şubat 2015 'te başlayacaklarını söyledi..

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi açıldı!

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi, Ahmet Mete Vardar Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Esentepe'te kuruldu.

Park Orman ve Galataport projeleri 2,5 yıl sürecek!

Park Orman ve Galataport projeleri 2015’te start alıyor. Bu projelerde Doğuş Grubu’yla ortaklığa giden Bilgili Holding’in patronu Serdar Bilgili, Ocak'ta Park Orman, Şubat'ta Galataport için düğmeye basıyoruz. İki projede de dev rezidanslar ve yapılar olm

Parkorman ve Galataport ne zaman başlayacak?

Doğuş Grubu’yla ortaklığa giden Bilgili Holding’in patronu Serdar Bilgili, 'Ocakta Park Orman, şubatta Galataport için düğmeye basıyoruz. İki projede de dev rezidanslar ve yapılar olmayacak. ' dedi.

galataport Gentlemen Club Haberi

galataport Gentlemen Club

1995 yılında Londra'da kurulan, ardından Amerika, Kanada, Almanya ve İspanya'da şubeleri açılan Soho House'un Türkiye şubesi, 2 yıl önce İstanbul-Beyoğlu'ndaki eski Amerikan Konsolosluğumun olduğu yerde hizmete girmişti. Soho House'un 13'üncü şubesi olan Soho House İstanbul, ikinci yaşını önceki gün partiyle kutladı. 


Geceye Soho House'un kurucusu ve yönetim kurulu başkam Nick Jones da katıldı. 


Partide davetlilerib sohbet konusu ise Soho House İstanbul'un bulunduğu binanın sahibi olan Serdar Bügili'nin Ferit Şahenk'le birlikte açacağı kulüptü. 


HEM İŞ HEM EĞLENCE 

Karaköy'de yapımına başlanan Galataport projesinde işbirliği yapan Bilgili ile Şahenk, şimdi de 'Patronlar Kulübü' açmak için el sıkıştı. Galataport'un içinde yer alacak 'Gentlemen Club'a sadece üye işadamları girebilecek. Patronlar Kulübü'nün en önemli özelliği ise hem iş hem de eğlenceyi bir arada sunacak olması. 


İsteyenlerin konaklayabilecekleri kulübün bünyesinde barlar,...