01 / 05 / 2024

galataport ihalesi 2014 iptal

galataport ihalesi 2014 iptal

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da düzenlenen KADEM 1. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmasında Galataport ihalesi iptali ile ilgili eleştiride bulundu.

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Düzbağ İçmesuyu Temini Projesi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye’nin en büyük “İçmesuyu Temin Projesi”nin ihalesi gerçekleşti.

Zigana Tüneli ihalesi ne zaman?

Zigana Tüneli Projesi için bu ay içinde yeniden ihaleye çıkılacağı bildirildi. Tarihi İpek Yolu güzergahında yapılması planlanan 12,9 kilometrelik Zigana Tıineli'nin ihalesi 10 Kasım 2014'te yapılmıştı.

Mersin'e yeni arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Mersin’e yeni bir arkeoloji müzesi yapılacak. Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, ihalesi 2014’te yapılan yeni arkeoloji müzesinin bitiş tarihini 2016 olarak açıkladı...

Tuzla'ya yap işlet devret modeli ile hamam yapılacak! İhalesi 23 Aralık'ta!

Tuzla Belediyesi; Köyiçi mevkiinde yer alan hamam inşa edilmesi işini ihaleye çıkarıyor. Yap- işlet-devret modeli ile yapılacak işin ihalesi; 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleştirilecek.

Derince Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi ihalesi 23 Aralık'ta!

Kocaeli Derince'de, ilçe belediyesi tarafından kapalı yüzme havuzu kompleksi işi ihale ediliyor. Derince Kapalı Yüzme Havuzu Kompleksi'nin ihalesi 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleştirilecek...

Yalova'da otopark kiralama işi ihalesi 15 Aralık'ta!

Yalova Belediyesi, otopark kiralama işini ihaleye çıkardı. Otopark ihalesi 15 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 14:00'te yapılacak. İhale edilecek olan otopark 881 araç kapasiteli...

Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi!

Batı Şehir projesi TEM-Basın Ekspres- Atatürk Havalimanı' nın yanında yer alıyor. Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00' da Batışehir satış ofisinde yapılması planlanıyor.

Cumhurbaşkanı'ndan Galataport ihalesi iptaline eleştiri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da düzenlenen KADEM 1. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmasında Galataport ihalesi iptali ile ilgili eleştiride bulundu.

İller Bankası anonim şirketi hizmet alım ihalesi tamamlandı!

İller Bankası anonim şirketi hizmet alım ihalesi tamamlandı. İLLER Bankası Anonim Şirketi İhale Dairesi Başkanlığı 2014/40106 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Yalova İl Özel İdareleri yapım ihalesi tamamlandı!

Yalova İl Özel İdareleri yapım ihalesi tamamlandı. İl Özel İdaresi İmar Ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü 2014/30854 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

TOKİ Kayabaşı Konutları ihalesi!

TOKİ Kayabaşı Konutları ihalesi 10 Aralık 2014 tarihinde saat 14:00 'de T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası ' nda gerçekleşecek.

TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi!

TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi 18 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek. İhale yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları girişimlere açık olacak.

galataport ihalesi 2014 iptal Haberi

galataport ihalesi 2014 iptal



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da düzenlenen KADEM 1. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan zirvedeki konuşmasında Doğuş Holding'in aldığı Galataport ihalesi ile ilgili  Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'nun, yürütmenin durdurulmasına kararıyla ilgili eleştiride bulundu.


Erdoğan " Bir örnek olsun diye veriyorum. Başbakanlığım döneminde biz meşhur Tophane’deki Galataport’un ihalesini yaptık. İhale bitti, kazananı belli hepsi belli. Bakın ihaleden sonra iki yıl geçti. Şimdi yargı karar veriyor yürütmeyi durdurma. Böyle bir anlayış olabilir mi? Siz iki yıl sonra karar veriyorsunuz. Bu yatırımcı projelerini yapmış her şeyini yapmış, milyonlarca dolar harcamış. Ee, bu yatırımcı bundan sonra yatırım yapabilir mi?" şeklinde...