13 / 05 / 2024

Galatasaray Adasının akıbeti

Galatasaray Adasının akıbeti

Galatasaray'da 29 Eylül'de Olağanüstü Genel Kurulu toplanacak. Toplantıda, Galatasaray Adası’nın akıbeti konusu görüşülecek.

Naci Görür'ün 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' dediği 18 kent hangileri?

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı deprem uyarılarıyla sık sık gündem oluyor. Görür, şimdi de 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' diyerek 18 kenti açıkladı. Peki akıbeti Kahramanmaraş ve Hatay gibi olan 18 kent hangileri? 

Altına FED darbesi! Gram altının akıbeti merak ediliyor

Altın fiyatları Fed toplantısı sonrası düşüşe geçti. Yetkililer faizlerde arttırma sinyali vermesinin ardından yılın en düşük seviyesine yakın seyrediyor.

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Altın fiyatlarında resmen yaprak kıpırdamıyor! Altın çakıldı! Elinde altını olanlar acil baksın! 9 Şubat altın fiyatları

9 Şubat Perşembe altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Piyasalar depremin etkisi ile durağan işlem görüyor. Altın fiyatlarında resmen yaprak kıpırdamıyor! Altın çakıldı kaldı! 9 Şubat 2023 canlı altın fiyatları...

Togg’da nefesler tutuldu! Yarın akşam 19.23’te tarihi anlar yaşanacak!

Türkiye’nin yerli otomobil Togg’da yarın akşam tarihi bir heyecan yaşanacak. Togg’un 2023 adetlik ön satış hakkını kazanmak için açık artırma Türkiye’de bir ilke sahne olacak.

SGK prim borçlarının yapılandırılmasını bekleyen EYT’lileri yıkan haber! O borçların akıbeti belli oldu!

Vergi affı ve borç yapılandırma imkanından pek çok vatandaş yararlanacak. Bu haber sonrası EYT’liler de prim borçlarının da yapılandırılmasını beklemeye başladı. İşte son gelişmeler!

Böylesi ilk kez görüldü! O şehirde görev yapan memurlar akın akın tayin istiyor!

Türkiye’nin artık hemen her ilinde konut fiyatlarındaki yükselişe paralel olarak yaşanan kira artışları, milyonlarca vatandaşı canından bezdiriyor. Ancak bir şehirde yaşayanlar bundan çok daha fazla etkileniyor ve burada görev yapanlar memurlar akın akın tayinlerini istiyor!..

Pasaport harçlarının akıbeti belli oldu! Zam farkı alınacak mı? Soylu açıkladı!

Pasaport harçlarına zam geleceğini duyanlar 2022'nin son günlerinde Nüfus İl Müdürlüğü'nde yoğunluk oluşturması üzerine Süleyman Soylu, ücret farkı alınmaması için talimat verdiğini açıkladı.

Gümüş yatırımcısı yaşadı! Elinde gümüşü olanlar 2023’te mutlaka bunu yapın!

Gümüş, altına göre daha fazla kazandırıyor. Gümüş, yatırımcısının yüzünü son 3 yıldır güldürüyor. Peki 2023’te gümüşün akıbeti ne olacak? İşte detaylar!

Vergi borcu olanların akılları karışık! Vergi borcu nasıl ödenir? İnternetten vergi borcu nasıl ödenir?

Vergi borcu olan vatandaşların akıllarına takılan birtakım sorular bulunmaktadır. Onlardan biri de vergi borcunun nasıl ödendiğidir. İşte bu konuya dair diğer detaylar!

İslam Memiş verdiği saat geldi! İşte doların akıbeti!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in verdiği saat geldi. Doların akıbeti ne olacak? İşte detaylar!

Enflasyonda 40 yılın zirvesi görüldü; altın çakıldı, dolar fırladı

Yurt içi ve yurt dışı piyasalarının merakla beklediği son dakika haberi geldi. ABD enflasyon verileri açıklandı. Veriler sonrasında dolar fırlarken altın çakıldı. Piyasalarda son durum...

Gram altının 4 ay sonra kaç lira olacağı açıklandı! Bu haberi okumadan altın almayın! Piyasa Kahini açıkladı

Altında dalgalı günler yaşanmaya devam ediyor. Ağustos ayına yükseliş ile başlayan gram altın son iki haftadır orantılı bir şekilde düşüş seyri sergilemekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından ise altının akıbeti kafalarda büyük soru işaretlerine sebep oluyor.  İşte detaylar…

Galatasaray Adasının akıbeti Haberi

Galatasaray Adasının akıbeti

Galatasaray'da 29 Eylül'de gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurulu için gündem maddeleri belirleniyor. Yönetim, 11 maddelik gündem ile üyelerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

11 maddelik gündem

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre, Galatasaray Olağanüstü Genel Kurul için 11 maddelik gündem fazla bulundu. Yönetim hisse satışı için yetki almak istiyor ancak sarı-kırmızılı camia hisse fiyatlarının şu dönemde çok düşük olduğu nedeniyle satışa karşı çıkıyor. 

Hisse satışı için yetki

Hisse satışı için yetkinin alınması durumunda yüzde 16’lık bir satışın düşünüldü ve bunun karşılığında yaklaşık 140 milyon liralık kaynak girdisi hedeflendi. Satışa çıkan üyeler ise, “Yetki verelim ama bu dönemde satış akıllıca değil” açıklamasında bulundu. Ancak yönetim, bu kaynağın borçlar için kullanılacağını açıkladı.

Gayrimenkuller değerlendirilecek

Yönetim tarafından istenen yetkilerden bir diğeri ise gayrimenkullerin değerlendirilmesi. Bununda Mecidiyeköy’deki otel için olduğu iddia ediliyor. Üyelerin...