17 / 05 / 2024

galatasaray arena çıkış tüneli soma için yeniden düzenleme

galatasaray arena çıkış tüneli soma için yeniden düzenleme

Galatasaray Kulübü, Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları maçta Türk Telekom Arena'nın çıkış tünelini Soma'da kaybettiğimiz yurttaşlarımıza ithafen yeniden düzenledi. Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle...

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

İnan Kıraç: Galatasaray gayrimenkullerini değerlendirmenin yolunu bulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Kıraça Holding kurucusu İnan Kıraç'ın Galasaray ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Galatasaray’ın tam 800 milyon doları var' başlıklı yazısı...

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Acem ve Hasan Kadro tarafından kuruldu.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Arena Mimarlık 'ın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Arena Mimarlık'ın konkordato kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005'ten beri Ankara'da faaliyet gösteren Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Galatasaraylı iş adamları Rivalı oldu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Galatasaray 1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği üyelerini ağırladı.

Arena Mimarlık konkordato talep etti!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Arena Mimarlık'ın konkordato davası Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Büyükçekmece'deki 130 dönümlük arazi Galatasaray'a tahsis edildi!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Galatasaray'a 130 dönümlük arazi tahsis edildi. Sarı-kırmızılı kulübe tahsis edilen arazi için imza töreni yapıldı...

Galatasaray Adası'ndaki yapılar neden yıkıldı?

Galatasaray Adası'nda yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla adaya ne olacağı merak konusu oldu. İstanbul’un en güzel tesisinin adaya yapılması isteniyor.

Galatasaray Adası'nın yıkım sonrası son hali!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı yapılar yıkıldı. Metruk şekilde kalan adanın son hali havadan görütülendi. 

galatasaray arena çıkış tüneli soma için yeniden düzenleme Haberi

galatasaray arena çıkış tüneli soma için yeniden düzenleme


Galatasaray Kulübü, Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları maçta Arena'nın çıkış tünelini Soma'da kaybettiğimiz yurttaşlarımıza ithafen yeniden düzenledi.


Kulüpten yapılan açıklama şöyle;


"Soma'da yaşanan maden kazasının ardından kulübümüz toplumsal farkındalığı artırmak için girişimlerini sürdürüyor. Spor Toto Süper Lig'in son haftasında oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında Arena'nın çıkış tüneli Soma'da kaybettiğimiz yurttaşlarımıza ithafen yeniden düzenlendi.


Ayrıca Türk Telekom Arena'daki saha kenarı LED panolarda reklamları dönen sponsor ve reklam veren firmalar ile yapılan görüşmeler neticesinde yarınki maç boyunca firma reklamları değil Soma'da hayatını kaybeden yurttaşlarımız için mesajlar yayınlanacak."


Türk Telekom Arena'da oynanan maçlarda reklamları dönen sponsor ve reklam veren firmalara Galatasaray Spor Kulübü olarak teşekkür...