05 / 05 / 2024

Galatasaray Dumankaya inşaatla anlaştı

Galatasaray Dumankaya inşaatla anlaştı

Galatasaray, spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Kredi üzerinden inşaatla büyümek büyük dengesizlik!

Gazeteci Abdurrahim Yıldırım, "Yatırımlara giden her 100 liranın 65’i inşaata ve inşaatla ilgili yan sektörlere gidiyor. 3 liranın 2'si inşaata, 1’i makineye gidiyor. Korkunç bir dengesizlik bu" diyor...

Mehmet Şimşek'ten Türkiye'nin inşaatla büyüdüğü eleştirilerine yanıt!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Şimşek, muhalefetin Türkiye'nin inşaatla büyüdüğü eleştirilerini yanıtladı...

Galatasaray, Riekerink’in 500 bin Euro'sunu arsa satınca verecek!

Galatasaray Yönetimi, sezonun ikinci yarısında yollarını ayırdığı Riekerink’in 500 bin Euro’sunu hâlâ ödemedi. Kulüp, Riekerink’in 500 bin Euro'sunu arsa satınca verecek.

Dumankaya İnşaat projelerine kaynak arıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Dumankaya İnşaat'ın durmuş inşaat projelerine kaynak arayışını değerlendirdi. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray için salon talimatı!

Eurocup şampiyonu Galatasaray Odeabank'ı konuk eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’nın yanında inşa edilecek spor salonunun kapasitesinin en az 15 bin olması gerektiğini söyledi.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Galatasaray, Dumankaya ile yollarını ayırdı!

Sezon başında Dumankaya İnşaat firması ile 3 yıllık forma göğüs sponsorluğu anlaşmasına imza atan Galatasaray Kulübü, bu birlikteliği dün akşam itibarı ile sonlandırdı.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dumankaya İnşaat 2 yeni projeye hazırlanıyor!

İnşaat sektörünün en büyüklerinden biri Dumankaya İnşaat. Halen İstanbul’un beş ayrı bölgesinde sekiz ayrı projenin satışını sürdüren Dumankaya İnşaat, aynı zamanda Galatasaray’ın forma reklamlarını da aldı.

Galatasaray Dumankaya inşaatla anlaştı Haberi

Galatasaray Dumankaya inşaatla anlaştı

Galatasaray, spor Toto Süper Lig ve Türkiye Ziraat Kupası maçlarında giyeceği forma göğüs sponsoru Dumankaya İnşaat oldu. Türk Telekom Arena Stadı’nda düzenlenen basın toplantısı ve imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ile Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı. Galatasaray Kulübü ile Dumankaya İnşaat arasında yapılan anlaşmaya göre sarı kırmızılı takım, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda oynayacağı maçlarda Dumankaya logolu formalarla sahalarda yer alacak. Galatasaray’ın Eskişehirspor ile karşılaştığı maçla başlayan işbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezonunun sonuna kadar devam edecek. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yapacağı iç saha ve deplasman maçlarında formasının önünde Dumankaya logosu bulunan formaları giyecek. Galatasaray, yapılan anlaşma çerçevesinde 3 yılda toplam 30 milyon...