30 / 07 / 2024

Galatasaray gayrimenkulleri satış

Galatasaray gayrimenkulleri satış

SARI-kırmızılılarda 28 Mart'ta yapılacak Mali Genel Kurul öncesinde oluşturulan 'Bağımsız denetim raporu' kulübün ekonomik durumunu gözler önüne serdi. Çare olarak mevcut gayrimenkullerin gelir getirici şekilde değerlendirilmesi gösteriliyor..

Galatasaray'ın son gayrimenkulü olan Florya Tesisleri satışına tepki! 70 milyon euro için satılması mantıklı değil!

Galatasaray'ın son gayrimenkulü olan Florya tesislerinin 70 milyon euroya satılacağı gündeme gelirken, Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden ve divan kurulu üyesi Turgay Kıran satışa tepki göstererek '70 milyon euro için satılması mantıklı değil!' dedi. 

Karayollarından İstanbul ve İzmir'de satılık 4 gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

Galatasaray stadını tepeden gören ve 70 milyon TL'ye satılan ev sosyal medyayı salladı!

Seyrantepe'de yer alan RAMS Park olarak bilinen Galatasaray stadının yanı başındaki projede 70 milyon TL'ye satılan ev sosyal medyada gündem oldu. İşte ayrıntılar...

İl Özel İdare'den 2 ilde satılık kargir bina, konut ve arsa!

İl Özel İdare Edirne ve Giresun'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat: Arsa, arazi ve dükkan satacak! Sakın kaçırmayın!

Amasya Belediye Başkanlığı, Amasya Merkez Çakallar, Gümüşlü ve Kirazlıdere Mahallelerinde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Sadece son 4 gün kaldı: Halkbank, 7 ilde 150 bin TL’den başlayan fiyatlara konut satışa çıkarıyor

Halkbank 7 ilde icralık gayrimenkulleri satışa çıkaracağını duyurdu. Satışa çıkacak olan gayrimenkuller için ihale süreci hızla tamamlanacak, sadece 4 gün sürmesi planlanan ihalelerin bedelleri ise 150 bin TL’den başlayacak, üstelik 385 metrekare…

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Yenimahalle ve Gölbaşı'nda yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kestel Belediyesi Bursa'da taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

2010-2021 yılları arasında satılan Hazine gayrimenkulleri TBMM gündeminde! 

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, 2010-2021 yılları arasında satışı yapılan Hazine'ye ait gayrimenkulleri Meclis gündemine taşıdı. Yokuş, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Galatasaray gayrimenkulleri satış Haberi

Galatasaray gayrimenkulleri satış

SARI-kırmızılılarda 28 Mart'ta yapılacak Mali Genel Kurul öncesinde oluşturulan 'Bağımsız denetim raporu' kulübün ekonomik durumunu gözler önüne serdi. Hazırlanan raporda borçların hızla arttığı ve bu durumun geri dönülemez aşamaya gelebileceği bildirilirken, kulübün sürekliliği üzerinde ciddi şüpheler uyandığı vurgulandı. Çare olarak ise ilk etapta mevcut gayrimenkullerin gelir getirici şekilde değerlendirilmesi önerildi. 


AMK...