04 / 05 / 2024

Galatasaray hisseleri yükseldi mi

Galatasaray hisseleri yükseldi mi

Cuma günü kapanışına göre yüzde 12 yükselişle haftaya başlayan Galatasaray hisseleri, yatırımcısına yıl başından bu yana ise yüzde 105 kazandırdı

ABD'de bölgesel bankaların hisseleri yükseldi!

ABD'de 2 ay içerisinde 3 bankanın iflası sonrasında finansal zorluklar yaşayan bölgesel bankaların hisseleri, gelen haberlerden sonra toparlanırken, yatırımcıların bankacılık krizinde en kötünün geride kaldığına dair beklentileri de yükseldi.

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Galatasaray hisseleri derbi sonrası yükselişe geçti!

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri yüzde 20 değer kazandı.

GYO hisseleri kampanya açıklaması ile yükseldi!

Borsa İstanbul'da işlem gören GYO hisselerinin fiyatı, açıklanan "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası ile ortalama yüzde 1,2 yükseldi...

Mobilya ve beyaz eşyada vergi indi, hisse yükseldi!

Mobilya ve beyaz eşyada yapılan vergi düzenlemelerinin ardından Borsa İstanbul'da işlem gören sektör hisseleri hızla yükseldi.

Seçim sonrası inşaat şirketlerinin hisseleri yükseldi!

Seçim sonrası AKP’nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi.

İstanbul Bahçelievler’de konut fiyatları yükseldi!

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından eylül sonu emlak verilerine göre İstanbul Bahçelievler’deki satılık konutlarda metrekare fiyatı 1 yılda yüzde 189 yükseldi.

Bahçelievler'de konutların metrekare fiyatı 1 yılda yüzde 189 yükseldi!

Sahibinden.com'un eylül 2015 emlak verilerine göre, Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Türkiye Konut Fiyatı Endeksi Temmuz'da yüzde 18.76 yükseldi!

Türkiye Konut Fiyatı Endeksi, temmuzda gecen yılın aynı ayına göre yüzde 18,76 yükseldi. Sektör temsilcileri artısın nedeni olarak kurdaki yükselişi ve tüketicinin konut alma isteğini gösteriyor.

İngiltere’de konut kredileri Ağustos'ta 3,4 milyar sterline yükseldi!

İngiltere Merkez Bankası’nın (BOE) açıkladığı verilere göre konut kredileri ağustos ayında 3,4 milyar sterline yükseldi. Temmuz ayında konut kredileri 2,8 milyar sterlin artış göstermişti.

ABD'de konut satışları yükseldi!

ABD Ticaret Bakanlığı’nın dün açıkladığı verilere göre, 1. el konut satışları ağustosta, önceki aya kıyasla yüzde 5,7 artışla 552 bine yükseldi.

Ağustos'ta konut fiyatları en çok Adana'da yükseldi!

Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Buna göre, Ağustos ayında, metrekare başına konut satış fiyatı ve kiraların en çok yükseldiği il Adana oldu.

Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi!

E-5 ve Silivri güzergahında yapılaşmaya uygun alan kalmaması sebebiyle Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi. Üçüncü havalimanı ve 3. Köprü Yolu’na yakın olması da bu değer artışını tetikleyen bir unsur olarak gelişti.

Galatasaray hisseleri yükseldi mi Haberi

Galatasaray hisseleri yükseldi mi

Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray AŞ hisselerinin fiyatı cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurulun ardından haftaya yaklaşık yüzde 12 yükselişle başladı.


Galatasaray Kulübünün cumartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda Dursun Özbek yönetiminin, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesine yönelik projelerle ilgili yetki alması, hisse fiyatının haftaya sert yükselişle başlamasını sağladı. 


Cuma gününü 33,06 TL'den tamamlayan Galatasaray hisselerinin fiyatı, yeni haftaya yüzde 11,9 artışla 37,00 TL'den başladı. Galatasaray futbol takımının Spor Toto Süper Lig'inde haftayı mağlubiyetle tamamlamasına karşın, Riva ve Florya arazilerine ilişkin proje ile gelirlerinin önemli ölçüde artacağı beklentilerinin Galatasaray pay piyasasında alımların güçlenmesine neden olduğu belirtiliyor.


Saat 09.50 itibarıyla cuma günü kapanışına göre yüzde 9 yükselişle 35,96'TL'de dengelenen Galatasaray hisseleri, yatırımcısına ekim ayında yüzde 12, yıl başından bu yana ise yüzde 105 kazandırdı.


Borsa...