17 / 05 / 2024

galatasaray hisselerinin artması

galatasaray hisselerinin artması

Analistler, Galatasaray futbol takımının aldığı başarılı sonuçların hisse fiyatını desteklediğini, ancak yükselişin ivme kazanmasında Riva ve Florya'daki arazilere ilişkin gelir getirici projeler ile ilgili beklentilerin artmasının etkili olduğunu ifade etti.

Riva ve Florya projeleri Galatasaray hisselerinin değerini artırdı!

Analistler, Galatasaray futbol takımının aldığı başarılı sonuçların hisse fiyatını desteklediğini, ancak yükselişin ivme kazanmasında Riva ve Florya'daki arazilere ilişkin gelir getirici projeler ile ilgili beklentilerin artmasının etkili olduğunu ifade etti.

Galatasaray hisselerinde gayrimenkul projeleri tavana ulaştı!

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.Güne yükselişle başlayan Galatasaray hisselerinin fiyatları yükseldi.

Galatasaray'ın hisselerinde gayrimenkul yükselişi yaşanıyor!

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.

Çetinsaya: Konut fiyatlarının artmasına üzülüyorum

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, “Konut fiyatlarının yükselmesi hiçbirimizin yararına değil. Fiyatlar ne kadar yükselirse o kadar az insana ulaşırız. Fiyatların artmasına üzülüyorum” dedi.

1999 yılında Galatasaray, yeni stad için halka açılacakmış!

1999 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapmak istediği, 120 milyon dolara mal olacak, stadın finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlamış.

Dursun Özbek: Galatasaray otel projesiyle kalıcı gelir elde eder!

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

Türk Telekom Arena Galatasaray'ın olacak!

Özhan Canaydın ve Faruk Süren yönetimlerinde görev alan Prof.Dr. Ahmet Özdoğan, ‘Ortak akıl lider kadro’ ifadesi ile Galatasaray’da başkanlığa aday oldu. İşte Özdoğan’ın görüşleri ve vaadleri:

1998 yılında Galatasaray, Likör Fabrikası'na talip olmuş!

1998 yılında Galatasaray, Mecidiyeköy'deki İstanbul Likör Fabrikası'na talip olmuş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül'ün verdiği bilgiye göre, likör fabrikasının yeri İstanbulluların kullanabileceği bir yer haline getirilecekmiş.

1997 yılında Galatasaray'a dev tesis!

1997 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Kanarya'da Avrupa'nın en büyük spor komplekslerinden birisi olacak dev bir tesisinin yapımına başlayacakmış. Kanarya'da yapılacak yeni tesis 200 milyar liraya mal olacakmış.

Galatasaray otel projesine 15 milyon dolar harcayacak!

Galatasaray'ın 23 Mayıs'ta yapılacak seçimin favorisi olarak gösterilen başkan adayı Dursun Özbek, SABAH'a plan ve projelerini anlattı. Özbek, başkan olursa Türk Telekom Arena'nın çatısını yaptıracağını söyledi..

Riva'daki arazi Galatasaray'dan alınmayacak!

Riva arazisinin belediye tarafından Galatasaray Kulübü'nün elinden alınacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy otel projesi İBB'den neden geri çekildi?

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Özbek: "Son anda fark edilen bir yazım hatası nedeniyle belediye meclisine sunulan izin talebini geri çektik. Önümüzdeki ay meclis onayından geçecek" dedi.

Galatasaray'ın otel planı belediyeye takıldı!

Galatasaray'ı 811 milyon liralık borç yükünden kurtaracak Mecidiyeköy'deki lüks otel projesi belediyeye takıldı. Yeniden başvuru yapmaya hazırlanan kulüp, yıllık 5 milyon dolar kira getirisi hedefinde...

galatasaray hisselerinin artması Haberi

galatasaray hisselerinin artması

Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri, futbol sezonunun başlangıcı sayılan eylül ayında yatırımcısına yüzde 56 kazandırarak son 12 yılın en iyi aylık performansını gösterdi.


Galatasaray Sportif AŞ hisseleri, takımın iyi performansı, önceki aylardaki getirisinin sektör ortalamasının altında kalması, Florya ve Riva arazileri ile ilgili beklentiler sonucu tüm zamanların en iyi ikinci aylık yükselişini gerçekleştirdi. Ağustos ayını 20,64 TL'den tamamlayan Galatasaray hisseleri, eylül ayında yüzde 55,8'lik yükseliş kaydederek 32,16 liraya çıktı.


Galatasaray hisseleri, yüzde 55,8'lik artışla Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında eylül ayında en fazla kazandıran hisse senedi oldu.


Geçen ay Galatasaray'ın ardından yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi yüzde 7,6 ile Beşiktaş olurken, Fenerbahçe yüzde 3,4 yükseldi, Trabzonspor ise yüzde 3,6 ile tek kaybettiren oldu.


Galatasaray'ın değeri bir ayda...