27 / 04 / 2024

Galatasaray inşaat işine giriyor

Galatasaray inşaat işine giriyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA fair-play kriteri noktasında Galatasaray'ın mevcut gelirlerinin dışında yeni kaynaklar oluşturması gerektiğini belirtti.

Galatasaray UEFA kriterlerini sağlamak için gayrimenkule yöneldi!

Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor.

İnşaat işçilerine 'taahhütname imzalatıldı' iddiası!

Koronavirüs salgını sebebiyle 'evde kal' çağrılarının yapıldığı Türkiye'de çalışmayı sürdüren inşaat işçilerine, firmaların olası ölüm ve hastalıklardan dolayı sorumluluk kabul etmediğine yönelik taahhütnameler imzalattığı iddia edildi...

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık verdi!

Fenerbahçeli topçu Alper Potuk'un inşaat işlerine ağırlık verdiği öğrenildi. Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Potuk, Romanya’ya gitti.

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık veriyor!

Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Alper Potuk’un inşaat işleri için sürekli Romanya’ya gittiği söyleniyor. Sosyal medyadaki Fenerahçe taraftarları yorumlarında, "Müteahhit misin? Topçu musun?" diyor.

Alper Potuk 'İnşaat işine yatırım yaptı battı' haberlerini yalanladı!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, hakkında çıkan "İnşaat işine yatırım yaptı battı" haberlerini yalanladı. Potuk, "Çıkan haberler tamamen asılsızdır" dedi...

İnşaat işine giren Alper Potuk battı!

Girdiği inşaat işinde önemli maddi kayıp yaşayan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un bu nedenle kendisini futbola veremediği belirtildi.

Ahmet Esat Ural Sudan’da inşaat işine başladı!

Gebze Belediyesi çalışanlarından biri olan ve belediye şirketlerinin eski yöneticisi olan Ahmet Esat Ural, Sudan’da inşaat işine başladı. Ural, Sudan'da fabrika inşa edecek.

Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girdi!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girip yatırım yaptığı öğrenildi.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Antalya'da inşaat işçilerine denetim!

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde Antalya'da mevsimlik ve inşaat işçilerinin konakladıkları yerlere yönelik denetim yapıldı..

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi'nden inşaat işçilerine belge!

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi inşaat işçilerine Mesleki yeterlik belgesi vermek için Avcılar merkezinde faaliyete başladı. Mesleki yeterlik belgesinin işverene ve bireye avantajları ve dezavantajları açıklandı.

Nevşehirli inşaat işçileri 1 Mayıs'ta da çalıştı!

Nevşehirli inşaat işçileri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de çalıştı. Yurdun çeşitli yerlerinde kutlama programları düzenlenirken Nevşehirli işçiler iş başı yaptı.

Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'de kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 29 Mayıs'ta yapılacak..

6 bin Çinli inşaat işçisi çalışmak için İsrail'e gidiyor!

İsrail ile Çin arasında varılan anlaşmaya göre, 6 bin Çinli inşaat işçisi çalışmak için İsrail'e gelecek. Bu kararı İsrail resmi radyosu duyurdu.

Galatasaray inşaat işine giriyor Haberi

Galatasaray inşaat işine giriyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA fair-play kriteri noktasında Galatasaray'ın mevcut gelirlerinin dışında yeni kaynaklar oluşturması gerektiğini belirterek, "Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışlarımızdır" dedi. Galatasaray ile Dumankaya İnşaat arasında Türk Telekom Arena'da imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dursun Özbek, ekonomik açıdan zor döneme giren futbol kulüplerinin, dar boğazdan çıkışlarında gayrimenkul işinin olduğunu belirtti. Mevcut gayrimenkullerin değerlendirilmesiyle kulüplerin yükseldiğini bildiren Özbek, "Dolayısıyla Galatasaray'ın da elinde gayrimenkuller var ve bunlar Galatasaray'ın ekonomik açıdan çıkışlarıdır. Uğur Dumankaya ile bu maksatla da görüştüm. Kısa zamanda çok güzel projeler üreteceğiz. Galatasaray'ın ekonomik açısından çıkışında gayrimenkulleri çok önemli bir rol oynuyor" ifadelerini kullandı. Özbek, kulübe finansal bir harita oluşturmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "UEFA fair-play kriteri noktasında Galatasaray, mevcut gelirlerinin dışında yeni kaynaklar oluşturmak...