05 / 05 / 2024

galatasaray inşaat

galatasaray inşaat

Sabah Gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç bugün köşesinde " Galatasaray İnşaat ve Adayı Satma A.Ş..!. " başlıklı yazısına yerdi. İşte Hıncal Uluç'un bugünkü köşe yazısı...

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık verdi!

Fenerbahçeli topçu Alper Potuk'un inşaat işlerine ağırlık verdiği öğrenildi. Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Potuk, Romanya’ya gitti.

Alper Potuk inşaat işlerine ağırlık veriyor!

Galatasaray maçından sonra ortalıkta görünmeyen Alper Potuk’un inşaat işleri için sürekli Romanya’ya gittiği söyleniyor. Sosyal medyadaki Fenerahçe taraftarları yorumlarında, "Müteahhit misin? Topçu musun?" diyor.

Galatasaray Riva projesinde inşaat başlıyor!

Toplam 1.550 konuttan meydana gelecek Galatasaray Riva projesinde inşaat bu ay başlıyor. 6 yılda tamamlanacak proje, 446 milyon 229 bin TL'ye mal olacak..

Galatasaray'ın projelerinde inşaat krizi!

Galatasaray’ın projelerini üstlenecek olan inşaat firması, 200 milyon lira kefalet isteğinde bulundu. Firma 15 bin kişilik salon ve diğer projelerini üstlenecek.

Galatasaray Riva projesinde inşaat başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Galatasaray Riva projesinde inşaat başlıyor. Emlak Konut arsanın yer teslimini bugün Yılmaz İnşaat'a yaptı.

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

Galatasaray'ın Riva projesindeki inşaat izni 2 kat artıyor!

Galatasaray’ın Eylül ayı Divan Kurulu dün TT Arena’da yapılırken, Başkan Dursun Özbek yakın dönemde yaptıkları icraatları anlattı. Özbek, Riva'da inşaat izninin 2 kat arttığını belirtti.

Galatasaray inşaat sektörüne giriyor!

Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

galatasaray inşaat Haberi

galatasaray inşaat

Eğer Galatasaray'da hala onun bunun kuklası olan değil, kulübe sahip çıkanlar kaldıysa, derhal Olağanüstü Kongre için gereken oy toplanmalı ve Dursun Özbek Yönetimi sorgusuz sualsiz devrilmeli.. Başkanlığa da gene sorgusuz sualsiz Alp Yalman (Tabii hala kabul ederse) getirilmeli..

Ünal Aysal kulübü batırıp kaçtığında, Alp Yalman tek aday olarak seçime girme kararı verip, kendini ayırdığı Göcek'teki emeklilik hayatından geri döndü. Kulübün gelmiş geçmiş en başarılı başkanlarından biri olarak, fevkalade deneyime ihtiyaç duyulan bu kritik dönemde de, en ideal adaydı zaten..

Ne var ki, Ada'nın üzerine yıllardır üç otuz paraya çöken, üzerine yaptığı kaçak inşaatlarla kulübü mahkemelere düşüren, Belediye'nin birbiri ardına vurduğu mühürleri anında kırarak, bir gün bile ara vermeden milyonlar kazanmaya devam ederken, Devlet'e de meydan okuyan karanlık adamın oradan gitmesini istemeyen...