10 / 05 / 2024

galatasaray juventus maçı kar tatili

galatasaray juventus maçı kar tatili

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki Galatasaray-Juventus maçı, yoğun kar yağışının ardından Türk Telekom Arena'nın zeminini kaplarken çizgilerin görünmez hale gelmesinin ardından maça 20 dakika ara verildi. Karşılaşma tatil edildi...

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi.

GS Store mağazalarını kapattı!

Galatasaray’ın resmi ürünlerini satan GS Store, koronavirüs salgınının önüne geçebilmek için mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldığını açıkladı…

Galatasaray hisseleri derbi sonrası yükselişe geçti!

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri yüzde 20 değer kazandı.

Galatasaray'da Florya karmaşası!

Galatasaray'da Florya ve Riva arazileri için yeniden yapılan anlaşma tartışmalara yol açtı. GS'nin eski başkanı Dursun Özbek, Mustafa Cengiz'in yaptığı anlaşma ile kulübü zarara uğrattığını söyledi...

Galatasaray ile Emlak Konut arasında yeni anlaşma!

Galatasaray Kulübü, Emlak Konut GYO ile yeniden anlaştı. Başkan Mustafa Cengiz, yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

Galatasaray Emlak Konut ile anlaşma imzalıyor!

Galatasaray yönetimi, Emlak Konut ile Riva ve Florya arazileri için yeni anlaşmaya imza atacak.

Galatasaray Florya'nın tapusunu geri istiyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimin önümüzdeki süreç içerisinde Emlak Konut ile anlaşma sağlaması bekleniyor. Sarı kırmızılı grup tarihi mabedi yeniden kazanmak.

İstanbul’un en gözde metruğu: Galatasaray Adası!

İmara aykırı yapılaşma nedeniyle yaklaşık iki sene evvel kaçak yapıların yıkıldığı "Su Ada" olarak da bilinen Galatasaray Adası enkaz halde. Adanın son hali havadan görüntülendi...

Galatasaray'ın borç alacak farkını Riva ve Florya arazileri düşürdü!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Gündemimizde Galatasaray Kulübünün en önemli projelerinden biri olan Riva ve Florya'nın geliştirilmesi için Emlak Konut ile yapılan anlaşma var. 8 Haziran'da ihaleye çıkacak" dedi.

Galatasaray Riva ve Florya'da ilk adım Ekim'de atılacak!

"Ekim yada kasıma doğru Riva ve Florya'da ilk adımı atarız." diyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Emlak Konut anlaşmasının içine sindiğini belirtti.

Ünal Aysal yetki alamadığı Riva projesi için gelmek istiyor!

Karabükspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da maçın ardından konuşan Levent Nazifoğlu, ''Galatasaray'daki geçmiş harcamaları araştıran dedektiflik firması var, rapor çıkacak. 500 milyon dolarlık rant var. Ünal Aysal, Riva için yetki istedi, alamadı ve gitti. Şimdi gelmek istiyor" dedi.

galatasaray juventus maçı kar tatili Haberi

galatasaray juventus maçı kar tatili


Maçın oynandığı esnada bir anda bastıran kar yağışı, Türk Telekom Arena'nın zeminini kaplarken, çizgilerin görünmez hale gelmesinin ardından maça 20 dakika ara verildi. Aranın ardından tekrar sahaya gelen hakemler, mevcut durumda müsabakanın devam edemeyeceğine karar verdi. Karşılaşma, hakemlerin kararıyla, yarın oynanmak üzere tatil edildi.


Statta yapılan anonsta, müsabakanın yarın kaldığı 33. dakikadan itibaren oynanacağı, başlama saatinin ise daha sonra duyurulacağı bildirildi. 


Bu arada karşılaşmanın hakemlerinin, takım kaptanları ve maçın UEFA gözlemcisiyle toplantı yaptığı, yaşanan durumla ilgili UEFA'nın merkezinden yetkililerle de görüşüldüğü öğrenildi.


UEFA, kar yağışı nedeniyle tatil edilen Galatasaray-Juventus maçının, bugün saat 15.00'te kaldığı yerden devam edeceğini...