29 / 04 / 2024

galatasaray oteli ihalesi

galatasaray oteli ihalesi

Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor.

Bu ildeki müze otel kiraya verilecek! İhalesi 1 Kasım'da!

Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay'daki müze oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 1 Kasım tarihinde yapılacak.

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Ünal Aysal aynı oteli iki ayrı firmaya mı satmak istedi?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan aynı oteli iki ayrı firmaya satmaya kalkışan, satıştan indirim talebi üzerine vazgeçtiğini açıklayan Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal'a belgeli cevap. 

Galatasaray Florya arazisinin ihalesi gelecek ay yapılacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gelecek ay Florya arazisi için ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Galatasaray Riva ihalesi el değiştirecek!

Emlak Konut GYO'nun 2. oturumunu 15 Haziran'da yaptığı Riva arsa ihalesi el değiştirdi. 1 milyar 178 milyon TL teklifle ihaleyi kazanan Fema İnşaar-KLV İnşaat İş Ortaklığı sözleşmeyi imzalamadığı için ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat'a verildi.

Riva'daki değerli arazi için iki teklif!

Galatasaray Spor Kulübüne ait Riva arazisinin 3.1 milyar liraya satışı sonrası gözler Riva'da yer alan Milli Takım Oteli'nin arazisine çevrildi. Arazinin ihalesi Çarşamba günü gerçekleşecek.

Riva projesi Galatasaray'ın kasasını dolduracak!

Emlak Konut'un Riva arazisinin ihalesi dün yapıldı ve ihaleyi milyarlık teklifler damga vurdu. Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Riva Projesi'nde nihai rakam bu işlerin yapılıp bitmesi ile ortaya çıkacak, elde edilecek rakam bugünkü rakamın çok üstüne çıkacak." dedi.

Galatasaray Riva ihalesini Fema İnşaat-KLV İnşaat kazandı!

Emlak Konut tarafından "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" usulü ile inşa ettirilecek ve arsa bedelinin yüzde 80’inin Galatasaray'a verileceği arsanın ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi 1 milyar 178 milyon TL teklifle Fema İnşaat-KLV İnşaat İş Ortaklığı kazandı.

Galatasaray Riva arazisinin ihalesi bugün!

Emlak Konut Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün saat 14:30'da gerçekleşecek. 1 milyon 157 bin metrekarelik arsanın yüzde 80'i Galatasaray'ın olacak.

Galatasaray Riva arazisinin ihalesi yarın!

Galatasaray’ın İstanbul Riva’daki arsası yarın Emlak Konut GYO öncülüğünde ihaleye çıkıyor. İhaleye 10’dan fazla firmanın teklif vermesi bekleniyor.

Galatasaray Riva projesinin ihalesi 8 Haziran'da!

Emlak Konut'un Galatasaray Spor Kulübü ile 29 Haziran 2016’da imzaladığı protokol sonrasında geliştireceği Riva projesinin ihale tarihi açıklandı. Proje için hazırlatılan mimari görseller yayınlandı. İşte Galatasaray Riva projesinin ihale detayları...

Altınsoy İnşaat, konut sektörüne giriyor!

Galatasaray Oteli, Forum İstanbul ve Pendorya AVM gibi projeleri hayata geçiren Altınsoy İnşaat şimdi de konut sektörüne giriyor. Altınsoy İnşaat'ın Pendik'te hayata geçireceği Panorama Pavli'yi projenin satış koordinatörü İsmail Gökalp'le konuştuk. İşte o röportaj...

galatasaray oteli ihalesi Haberi

galatasaray oteli ihalesi

Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor. Bunun için kulübe ait Beyoğlu'ndaki ve Riva'daki arazilerde konut geliştirilecek. Mecidiyeköy 'deki otelin işletmesi için ihale açılacak. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Ayrıca mali rahatlama için yeni arazi ve arsa alımları da yapabiliriz.” dedi.


Son 3 sezonda zararı 106 milyon Euro'ya ulaşan Galatasaray (GS), UEFA kriterlerini sağlamak için gayrimenkule yöneldi. UEFA'nın Finansal Fair Play kriterlerine göre bir kulüp eğer son 3 sezonda 30 milyon Euro'nun üzerinde zarar ediyorsa Avrupa kupalarından men edilmesi ya da transfer yasağı gündeme geliyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray'ın zararı belirlenen kriterin üzerinde. Ancak biz zararlarımızı aşağıya çekmek için sponsorluklar yanında  mevcut gayrimenkullerimizi değerlendireceğiz.” dedi. Dumankaya...