01 / 05 / 2024

Galip Çelebi

Galip Çelebi

AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Çelebi, Aytunç Levent tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Antalya Galip Kahraman Ortaokulu satılıyor!

Antalyalı hayırsever Galip Kahraman’ın ismini taşıyan ilköğretim okuluna ait arazinin yarısı konut alanına çevrilip özel bir şirkete satılınca okulun bahçesi ve bazı binalar tel örgüyle ikiye bölündü.

Adana'da Mirzaçelebi Taziye Evi açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mirzaçelebi Mahallesi taziye evi ve muhtarlık binasının açılışını yaptı.

Bursa Çelebi Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Çelebi Mahallesi’nde 1 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen mahalle konağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Osmancık Beylerçelebi Cami’de çalışmalar başladı!

Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.

Avrasya Gayrimenkul'den Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galip Öztürk hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İşte Avrasya GYO'nun Galip Öztürk açıklaması..

Osmancık Beylerçelebi Cami restore edilecek!

Osmancık Belediyesi, şehrin imajına deriştirecek yatırımlara devam ediyor. İlçenin sembollerinden Merkez Beylerçelebi Cami (Büyük Cami ya da Ulu Cami) restorasyonu ve çevre düzenlemesi ihale edildi.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru işlemleri!

Fiyatların 69 bin 55 TL'den başladığı projede 5 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru işlemleri...

Galatasaray, Hasnun Galip'teki binasında yeni inşaata başlayacak!

Kulübün kasasından 1 kuruş harcamadan 15 bin kişilik spor salonu yapacaklarını söyleyen Özbek, "Hasnun Galip'teki binamızı tarihi eser olma özelliğinden çıkarttık ve buradaki binaya da yeni inşaata başlayacağız" dedi.

Sema Çelebi serbest bırakıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yurt dışına çıkarken gözaltına alınan magazin dünyasının ünlü isimlerinden Sema Çelebi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Sema Çelebi kaçak inşaat yaptırmak suçuyla gözaltına alındı!

İstanbul’da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.

Erdal Çelebi: Darbe girişiminden en çok emlak sektörü etkilendi!

Yaşanan darbe girişimden en çok etkilenen sektörlerden birisinin emlak sektörü olduğunu ancak kötü günleri yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden BEMO Başkanı Erdal Çelebi, sektörün durumunu Bursa Sancak Gazetesi'ne değerlendirdi.

Avrasya GYO'dan Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Galip Öztürk hakkında çıkan yargı haberleri hakkında açıklama yaptı...

Alanya Galip Dere Plajı yenilendi!

Yerli ve yabancı misafirlere ücretsiz plaj hizmeti veren Galip Dere Halk Plajı, Alanya Belediyesi tarafından yenilenen yeni hali ile vatandaşların hizmetine sunuldu.

Galip Çelebi Haberi

Galip Çelebi


AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Çelebi, Aytunç Levent tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1-Şirket her nevi konut iş yeri toplu konut inşaatları yapmak satmak ve kiraya vermek şehirler kurmak iş hanları yol köprü baraj kanal tünel fabrika binaları havaalanları otel motel kampingler her türlü turistik tesisler spor sahaları ve diğer inşaat işlerinden başka yurt içinde yurt dışında her türlü inşaat hizmetlerinde bulunmak bunlarla ilgili müteahhitlik yapmak kat karşılığı sözleşmesi imzalayarak kat karşılığında müteahhitlik yapmak, 2-İnşaat ve hafriyat beton çelik konstrüksiyon enerji santralleri fabrika ve sınai tesisleri su yapıları sulama kurutma şebekeleri...