29 / 04 / 2024

Gama Enerji projeleri

Gama Enerji projeleri

Gama Enerji'den yapılan açıklamaya göre, Manisa Akhisar'da bulunan 35 MW kapasiteli Gök II Rüzgar Enerjisi Santralı'nın da eklenmesiyle Gama Enerji'nin rüzgar enerjisine dayalı varlıklarının toplam kurulu gücü 70 MW'ı aştı

Son dakika! 18 il için kamulaştırma kararı geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, çok sayıda kentte enerji projeleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Gama Holdig'in acı günü! Yücel Özden vefat etti! 

Gama Enerji Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi inşaat mühendisi Yücel Özden hayatını kaybetti. 

İki il için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ve Bolu'da hayata geçirilecek enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gama Holding yurt dışındaki şirketini satıyor! 

İnşaat ve enerji şirketi olan Gama Holding, İrlanda'daki Tynagh Energy'deki yüzde 40'lık payını EGH Group'a devrediyor. 

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

Hükümet mega projelerden vazgeçmiyor!

Hükümet tasarruf politikalarını uygularken mega projelere de devam ediyor. Bu kapsamda ulaşım ve enerji projeleri tamamlanacak...

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Gama Holding’den 1 milyar dolara yakın yapılandırma!

Müteahhitlik ve enerji ağırlıklı faaliyet gösteren Gama Holding'in 1 milyar dolara yakın borç yeniden yapılandırma görüşmesi 20'ye yakın banka ile sürüyor.

Türkerler Holding'ten 5 milyon dolarlık dev inşaat ve enerji projeleri!

Türkiye ekonomisinin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holdingin devam eden projelerinin toplam yatırım miktarı 5 milyar doları aştı. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, 3 yıl içinde bu rakamı 8 milyara çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Türkerler ve GAMA'ya EMEA Finance Awards'tan iki ödül!

Türkerler Holding’in GAMA ile yürüttüğü İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri projeleri, EMEA Finance tarafından 2016 yılının “En İyi PPP Projeleri” seçildi.

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Elazığ ve Bartın'da enerji iletim hattı projeleri için kamulaştırma!

154 kV Elazığ 2-Maden 2-Ergani Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi ve 154 kV Yeniçates-Bartın Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. İşte kararlar..

Gama Enerji projeleri Haberi

Gama Enerji projeleri


Gama Enerji'den yapılan açıklamaya göre, Manisa Akhisar'da bulunan 35 MW kapasiteli Gök II Rüzgar Enerjisi Santralı'nın da eklenmesiyle Gama Enerji'nin rüzgar enerjisine dayalı varlıklarının toplam kurulu gücü 70 MW'ı aştı


Gama Enerji'nin tüm rüzgar enerji santralı projeleriyle çevreye yaklaşık 710 bin ağacın sağladığı temiz havaya eş değer katkıda bulunması ve yılda yaklaşık 142 bin ton sera gazı salımını önlemesi bekleniyor. 


Temelleri Türkiye'nin ilk yap-işlet-devret enerji ve su altyapı projelerine dayanan Gama Enerji, hidroelektrik ve rüzgar enerjisi yatırımlarının yanı sıra çeşitli güç santrallarının geliştirilmesine ve yurt içi ile yurt dışında su temini projelerine de yatırım yapmaya devam ediyor. 


Enerji ve su altyapı yatırımlarına ait iştiraklerinin toplam kurulu gücü 2 bin 19 MW ve toplam su temini kapasitesi ise 100 milyon metreküp/yıl olan GAMA...