10 / 05 / 2024

Gama Traverten

Gama Traverten

Gama Traverten Fabrika Müdürü Özlem Esen, ürün yelpazelerini genişletmeyi hedeflediklerini söyledi. Bunun yanı sıra fabrikalarına yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Esen, yeni makine yatırımları için anlaşmalar yaptıklarını aktardı

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cezair Karalök tarafından kuruldu.

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özeren, Jalhongir Mamadov ve Kaan akın ortaklığında kuruldu.

Gama Desıgn Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama Desıgn Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Çoban ve Reşit Yasin Yaşar ortaklığında kuruldu.

Gama Holdig'in acı günü! Yücel Özden vefat etti! 

Gama Enerji Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi inşaat mühendisi Yücel Özden hayatını kaybetti. 

Gama Holding'in acı günü! Ergil Ersü vefat etti!

Gama Holding Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Makina Yüksek Mühendisi Ergil Ersü hayatını kaybetti. 

Gama Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Pala, Hüseyin Yerinde ve Mücahit Ayka ortaklığında kuruldu.

Gama Yapı İnşaat Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama Yapı İnşaat Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dereli tarafından kuruldu.

Kamara Traverten Sırtı Doğal Sit Alanı'na koruma kararı!

Denizli ili Buldan ilçesi sınırları içerisinde bulunan Kamara Traverten Sırtı Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gama Holding yurt dışındaki şirketini satıyor! 

İnşaat ve enerji şirketi olan Gama Holding, İrlanda'daki Tynagh Energy'deki yüzde 40'lık payını EGH Group'a devrediyor. 

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Yeniden vadelendirmede imzalar ne zaman?

Türk Telekom'un satın alma işleminde kredi kullanan Otaş, Yıldız Holding, Doğuş Grubu, Gama, Emay İnşaat, Bis Enerji, Bereket Grubu gibi şirketlerin yapılandırma işlemleri, bankaların sorunlu kredi oranlarını yükseltiyor...

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında eylem!

Gama Holding ve Türkerler Holding tarafından yapımı devam eden Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı.

Gama Holding’den 1 milyar dolara yakın yapılandırma!

Müteahhitlik ve enerji ağırlıklı faaliyet gösteren Gama Holding'in 1 milyar dolara yakın borç yeniden yapılandırma görüşmesi 20'ye yakın banka ile sürüyor.

Gama Traverten Haberi

Gama Traverten


Yeni ocak yatırımları planladıklarını ve araştırmalarının devam ettiğini söyleyen Gama Traverten Fabrika Müdürü Özlem Esen, ürün yelpazelerini genişletmeyi hedeflediklerini söyledi. Bunun yanı sıra fabrikalarına yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Esen, yeni makine yatırımları için anlaşmalar yaptıklarını ve nisan ayı itibarıyla makinelerin devreye alınacağını aktardı. Esen, günlük üretimlerinin bin 600 metrekareden 2 bin metrekareye çıkacağının altını çizdi. 


Gama Şirketler Grubu'nun, doğal taş sektöründe faaliyet gösteren şirketi Gama Traverten, 2014'te yeni ocak yatırımları planlıyor. Ocak yatırımları için araştırmalarının devam ettiğini söyleyen Gama Traverten Fabrika Müdürü Özlem Esen, "2014 yılında, yeni ocaklarla, farklı traverten çeşitleriyle, ürün yelpazemizi genişletmeyi hedefliyoruz" dedi. Denizli'de Ballık Boğazı bölgesinde yer alan traverten ocaklarına 2012 yılında aldıkları lastikli yükleyici ve ekskavatöre üave olarak bir adet daha lastikli yükleyici almayı...