10 / 05 / 2024

GAP İnşaat Türkmenbaşı

GAP İnşaat Türkmenbaşı

GAP İnşaat'ın Türkmenistan'da inşa edeceği Türkmenbaşı Uluslararası Deniz Limanı'nın temeli Devlet Başkanı Berdimuhamedov ve Başbakan Erdoğan tarafından atıldı. Liman, Avrupa ve Asya'nın lojistik üssü olacak...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Sehil İnşaat, Türkmenistan'daki tazminat davasını kaybetti!

Muhammet Çap tarafından 1972'de İstanbul’da kurulan Sehil İnşaat, Türkmenistan yönetimi ile anlaşamadı ve ülkede projeler sebebiyle mahkemelik oldu. Mahkemenin sonucu açıklandı.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Mossaıby tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Gap İnşaat ve Workindo'dan iş birliği!

Yapı-inşaat sektörüne özel kariyer sitesi olan Workindocom, Gap İnşaat’ın projelerine de insan kaynağı sağlıyor.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Masar İnşaat Türkiye pazarına giriyor!

Suriye, Mısır ve Suudi Arabistan'da çok sayıda proje hayata geçiren Masar İnşaat Türkiye pazarında büyüyecek. Firma, 425 milyon liralık iki konut ve 2 turizm projesine başlayacak.

Sefa İnşaat’ın Kızılay bağışları platin madalya ile ödüllendirildi!

Sefa İnşaat,Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nden ödülle döndü. 2018 yılında gerçekleşen ödül töreninden de ödül alan Sefa İnşaat, bu yıl platin madalyaya sahip oldu.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

GAP İnşaat Türkmenbaşı Haberi

GAP İnşaat Türkmenbaşı


GAP İnşaat'ın Türkmenistan'da inşa edeceği Türkmenbaşı Uluslararası Deniz Limanı'nın temeli Devlet Başkanı Berdimuhamedov ve Başbakan Erdoğan tarafından atıldı. 1.5 milyar $'lık proje 4 yılda tamamlanacak. Liman, Avrupa ve Asya'nın lojistik üssü olacak


Avrupa'yı Asya'ya bağlayan ulaşım ağının lojistik üslerinden biri olan Türkmenbaşı Uluslararası Deniz Limanı'nın temeli dün atıldı. Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov ile temel atma törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Türkmenistan'ı ata yurdumuz olarak görüyoruz. Her başarısından gurur duyuyoruz" dedi. Erdoğan, GAP İnşaat'ın üstlendiği Hazar kıyısındaki Avaza bölgesinde inşa edilecek liman projesinin her iki ülkeye de hayırlı olmasını diledi. 4 bin kişinin istihdam edilmesi planlanan proje 1.5 milyar dolara mal olacak ve 4 yılda teslim edilecek. GAP İnşaat'ın Türkmenistan'da bugüne kadar çok sayıda proje tamamlayarak iki ülke...