27 / 04 / 2024

gap kuzey amerika şubeleri

gap kuzey amerika şubeleri

Amerikan giyim şirketi, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatıp 250 kişinin işine son verme kararı aldı.Amerikan giyim şirketi GAP, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatma kararı aldı.

Josephine M. Payne kimdir? Avrupa ve Kuzey Amerika’da hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor?

Josephine M. Payne, Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Ford Otosan bünyesinde hangi alanda çalışıyor? İşte Josephine M. Payne ile ilgili merak edilen her şey...

Dev ortaklık meyve vermeye başladı! Ford ve Tesla hisseleri % 7'nin üzerine çıktı

Ford Motor Co hisseleri, ABD'li 2 numaralı otomobil üreticisinin elektrikli araç sahiplerinin Kuzey Amerika'daki rakip Tesla Inc'in şarj istasyonlarına erişmesine izin veren bir anlaşmayı duyurmasının ardından Cuma günü %7'den fazla arttı.

Mercedes'ten Tesla'nın canını sıkacak hamle! Atağa geçtiler

Mercedes; Kuzey Amerika, Avrupa, Çin gibi 'piyasada kilit rol' üstlenen pazarlarına toplamda 10,000 adet süper şarj istasyonu kuracak. O istasyonlar ise Tesla süper şarj istasyonları gibi diğer araçlara da açık fakat Mercedes kullanıcıları için özel imtiyazlar sunuyor.

Honda’nın ilk SUV modeli ortaya çıktı!

Honda, yeni yüzde 100 elektrikli SUV modeli Prologue'u bugün resmi olarak meraklılarına tanıttı. 2024'te satışa sunulması beklenen yeni modeli Honda Prologue, markanın Kuzey Amerika pazarındaki ilk elektrikli SUV aracı da olacak.

Otomobil devi, 3 bin kişiyi işten çıkaracak

Otomotiv devi Ford, çoğunluğu Kuzey Amerika'da olmak üzere küresel çapta 3 bin kişinin işine son verileceğini açıkladı.

Nuh Çimento Grubu’nun ilgi alanı Avrupa ve Kuzey Amerika oldu!

Nuh Çimento Grubu CEO’su Gökhan Bozkurt: Pazar anlamında açılım sağlayacak coğrafyalarla ilgileniyoruz. Bu kapsamda Avrupa ve Kuzey Amerika ilgi alanımızda” diyor.

Kur artışı yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekecek!

Kuzey Amerika’da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO’su Chris Heller İstanbul’da gayrimenkul danışmanlarıyla bir araya geldi.

Keller Williams CEO'su Türkiye'ye geliyor!

Kuzey Amerika'da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO'su Chris Heller, İstanbul'a geliyor. Heller, 7 Eylül'de Türkiye'de...

Keller Williams CEO’su Chris Heller İstanbul'a geliyor!

Kuzey Amerika’da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO’su Chris Heller, İstanbul’a geliyor.

GAP Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatacak!

Amerikan giyim şirketi, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatıp 250 kişinin işine son verme kararı aldı.Amerikan giyim şirketi GAP, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatma kararı aldı.

GAP, 175 mağazasını kapatıyor!

Son yıllarda satışları düşen Amerikan giyim şirketi GAP, Kuzey Amerika'daki 175 mağazasını kapatarak, 250 çalışanını işten çıkarma kararı aldı.

Samsung yurt dışındaki LED pazarından çekiliyor!

Samsung yurt dışındaki LED pazarından çekilme kararını aldığını açıkladı. Kuzey Amerika ve Avrupa'daki ortaklarına, konuyla ilgili ön bilginin verildiğini kaydeden Samsungyetkilisi, yurt içi LED biriminin ise kapatılmayacağını belirtti.

TürkTraktör'ün Sakarya Erenler fabrikası açıldı!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, “Bugün üretiminin yüzde 30’unu ihraç eden, ihracatının yüzde 30’unu da Kuzey Amerika ülkelerine yapan çok başarılı bir ortaklığın gücüne güç katacak yeni tesisini hizmete açıyoruz" dedi

gap kuzey amerika şubeleri Haberi

gap kuzey amerika şubeleri

800 mağaza ile yoluna devam edecek olan şirket, California eyaletindeki genel merkezinde 250 kişinin de işine son verileceğini açıkladı.Dünya genelinde toplam 1600 mağazaya sahip olan marka, önümüzdeki yıllarda Avrupa'da bazı mağazaların kapatılacağını da bildirdi.


2015'in ilk çeyreğinde satışların yüzde 10 düştüğünü açıklayan GAP, bünyesinde bulundurduğu Banana Republic, Old Navy, Intermix ve Athleta şirketlerinin mağazalarını kapatmayacak.Şirket, eski CEO Glenn Murphy'nin geçen yıl istifa etmesinden sonra satışlarında düşüşler yaşamıştı.


Yurt...