04 / 05 / 2024

GAP turları

GAP turları

TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu'nun girişimleriyle Türkiye nin 7 bölgesine turist gönderen ancak hiç tur almayan tek bölgesi olan Adana , GAP ve Klikya (Adana Mersin Hatay Osmaniye) adı altında turlarına dahil edildi.

Kurban Bayramı yurt içi turlarına ilgi yüzde 70 civarında!

Kurban Bayramı tatilinin kısa olması ve hafta içine denk gelmesi nedeniyle tatilciler, yakın yerler ve yurt içi turlara ilgi göstermeye başladı. Kurban Bayramı rezervasyonlarına şu ana kadar ilgi yüzde 70 civarında...

GAP dünyanın en büyük kalkınma projelerinden!

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Karahocagil, 2019'da bölgede 1 milyon hektarı aşkın alanın suya kavuşacağını belirterek, "Sulamayla bölge, dünyadaki asıl rekabet gücüne kavuşmuş olacak" dedi.

GAP ve DAP projeleri için 50 milyar lira ayrıldı!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yaklaşık 50 milyar lira GAP ve DAP projeleri için ayrıldı. TOKİ eliyle GAP ve DAP illerimize, 18,3 milyar liralık yatırım yapıyoruz." dedi.

GAP Vadisi'nin 1. etabının temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan bölgenin en büyük yeşil alanı;1 Milyon 861 Bin Metrekarelik GAP Vadisi Projesinin 1. etabının temeli törenle atıldı.

GAP Vadisi'nin 1.etabının temeli atılıyor!

1 milyon 861 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan GAP Vadisi projesinin 120 bin metrekarelik ilk etabının temel atma töreni Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin katılımıyla yarın gerçekleştirilecek...

Veysel Eroğlu: GAP'ı 2019 yılında tamamlayacağız!

GAP'ın gıda üreten ve dünyaya ihraç eden 'üretim ve ihracat merkezi' olacağını belirten Veysel Eroğlu, “GAP'ı 2019 yılında tamamlayacağız” dedi.

GAP ekonomiye yılda 6,6 milyar dolarlık katkı sağlayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Sulamalar tamamlandığında GAP, gıda üreten ve dünyaya ihraç eden 'üretim ve ihracat merkezi' olacak" dedi.

GAP Vadisi Projesi hız kazandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, göreve geldiği günden bu yana yakından ilgilendiği GAP Vadisi Projesinin 12 milyon TL'lik hibe desteğine özel girişimlerle hız kazandırarak, Şanlıurfa'nın önemli projelerinden birine imza attı.

GAP Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatacak!

Amerikan giyim şirketi, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatıp 250 kişinin işine son verme kararı aldı.Amerikan giyim şirketi GAP, Kuzey Amerika'da 175 mağazasını kapatma kararı aldı.

GAP, 175 mağazasını kapatıyor!

Son yıllarda satışları düşen Amerikan giyim şirketi GAP, Kuzey Amerika'daki 175 mağazasını kapatarak, 250 çalışanını işten çıkarma kararı aldı.

Mehmet Açıkgöz: GAP, Güney Afrika ülkelerine model olacak!

Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) kapsamında suyun verimli kullanımındaki tecrübeleri, Fas, Uganda ve Burkina Faso'ya model olacak. Türkiye'nin GAP kapsamında suyun verimli kullanımındaki tecrübeleri, 28 kişilik heyete aktarılıyor.

GAP'ta yenilenebilir enerjiye ilgi arttı!

GAP BKİ Başkanvekili Açıkgöz, "Bölgede son yıllarda farkındalık oluşturma açısından çok sayıda çalışma yaptık. Güneydoğu illerinde yenilenebilir enerjiye yoğun ilgi var" dedi.

GAP Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti!

GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) Başkanı Sadrettin Karahocagil, Valililik konferans salonunda düzenlenen GAP Bilgilendirme Toplantısında, bölgede enerji, sulama ve turizm yatırımlarının sürdüğünü belirtti.

Şanlıurfa GAP Eylem planı toplantısı yapıldı!

Şanlıurfa'da Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Eylem Planı'nın izlenmesi, değerlendirilmesi ve koordinasyonu çalışmaları çerçevesinde toplantı düzenlendi.

GAP turları Haberi

GAP turları

Türkiye'nin en önemli tur firmaları Kurban Bayramından itibaren turlarına klikya (Çukurova) yı da dahil etti. Artık tur otobüsleri otobandan transit geçmeyecek. 

Adananın Türkiye'deki turizm potansiyelinden nasibi yeterince alamamasının önündeki çok önemli engellerden birisi ortadan kalktı. TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu'nun girişimleriyle Adana, Türkiye'nin önemli firmaları tarafından GAP ve Klikya turlarına dahil edildi. 


Adananın bölge turlarına dahil edildiğinin müjdesini TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Murat Şirin verdi. Şirin, ancak, turizmde atılan önemli adımların sürekli ve kalıcı olması için Adana'nın vitrin düzenlenmesine ihtiyacı olduğunu söyledi. 

"Adana imajını yenilemeli" Türkiye'nin en önemli tur oparatörlcrinc turlarına Adana yı da dahil ettirme)! başardıklarını belirten Murat Şirin," Adana turizmi adına tarihi bir adını atıldı. Biz kapıyı açtık. 

Bu kapının sürekli açık kalması için Adananın vitrini niteliğindeki güzergahların mtxlernize...