17 / 05 / 2024

GAP Vadisi 1.Etap son durum

GAP Vadisi 1.Etap son durum

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Milyon 861 Bin dönümlük GAP Vadisi Projesinin 1. Etabındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, yetkililerden bilgi aldı.

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor...

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

TOKİ Karaman Doğukışla 1. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde yer alan daireler için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Doğukışla 1. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde yer alan konutlar için  teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Doğukışla Vadisi 1. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

GAP Vadisi 4. Etap'ta son durum!

Şanlıurfa GAP Vadisi projesi kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali arasındaki boş alanda başlatılan GAP Vadisi 4. etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa GAP Vadisi 2. Etap'ta sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 43 bin metrekarelik GAP Vadisi 2. etap proje çalışmasında sona doğru gelindi.

Dikmen Vadisi son etap imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi Son Etap 4. Kısım KDGPA 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları askıya çıktı...

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap TOKİ başvuru tarihleri!

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap TOKİ başvuru tarihleri 12 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 3 adet konut yer alıyor.

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 9 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık Satışa sunulacak.

GAP Vadisi 1.Etap son durum Haberi

GAP Vadisi 1.Etap son durum

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Milyon 861 Bin dönümlük GAP Vadisi Projesinin 1. Etabındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, yetkililerden bilgi aldı.

Çalışmaların program çerçevesinde tam hız ilerlediğine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, "Kentimiz tamamıyla şantiye halinde ve büyük bir dönüşümü yaşıyor" dedi.

GAP Vadisi ile Şanlıurfa'nın nefes alacağı bir alana kavuşacağını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Yüklenici firmamız program çerçevesinde güzel bir şekilde yürütüyor. Arkadaşlarımızla birlikte bugün denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hamd olsun yüzde 90'lık kısmı tamamlanmış durumda. Allah'ın izni ile son baharda parkımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Sosyal alanların yoğun olduğu merkezimizde yürüme alanları, çocuk oyun alanları, kuru havuzlar, ışık oyunları, yüzme havuzları ve kır düğün salonlarının olduğu güzel bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Şanlıurfalı hemşerilerimiz buraya gelerek rahat bir nefes alabilecek. GAP...