05 / 05 / 2024

gap vadisi açıldı mı

gap vadisi açıldı mı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Göreme Vadisi için dava açıldı!

Milli park statüsü verilen Göreme Vadisinin milli park olmaktan çıkarılmasına dava açıldı.

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Şanlıurfa GAP Vadisi Millet Bahçesi açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Millet Bahçesi projesinin etaplarını tamamlıyor.

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı!

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı. Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen projede satışlar başladı. 

Şanlıurfa Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen GAP Vadisi Projesi'nin 3. etap açılışı yapıldı.

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı!

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı. Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi'nin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı açıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi açıldı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir’in Narlıdere ilçesinde Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin açılış törenine katıldı.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde son rötuşlar!

Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alanını oluşturacak GAP Vadisi'nin 1. etap çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çimlendirme çalışmalarının yapıldığı alanlar kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmaları kapsamında kente kazandırılan Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi açıldı

GAP Vadisi'nin 1. etabının temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan bölgenin en büyük yeşil alanı;1 Milyon 861 Bin Metrekarelik GAP Vadisi Projesinin 1. etabının temeli törenle atıldı.

gap vadisi açıldı mı Haberi

gap vadisi açıldı mı


Habertürk gazetesinde yer alan haber egöre, Türkiye'de genelinde şehir merkezi içerisinde yer alan en büyük yeşil alan projesi GAP Vadisi'nde 1. ve 3. etaplarının ardından bu kez 2 ve 5. etapları hizmete açıldı. Etapların açılış programı Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin ev sahipliğini yaptığı programa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Büyükşehir yönetim kadrosu, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


Üç yılda Şanlıurfa'ya 2 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık

Programda yer alan tanıtım sunumunun ardından katılımcıları selamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yaptığı konuşmasında son 3...