04 / 05 / 2024

Garanti Bankası satılacak mı

Garanti Bankası satılacak mı

Garanti Bankası bu kez satılıyor. Doğuş Holding'in Garanti Bankası'daki paylarının Banco Bilbao Vizcaya Argentaria'ya satışı ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini ve görüşmelerin kısa süre içerisinde sonuçlandırılacağı belirtildi.

Garanti Bankası'nda hisse satışı gerçekleşiyor!

İspanya merkezli Banco Bilbao Vizcaya Argentaria ( BBVA ) ile Doğuş Holding arasında, Garanti Bankası'nın yüzde 14,89 oranındaki paylarının satışı konusunda görüşmeler yürütüldüğü bildirildi.

Garanti Bankası İspanyolların mı oluyor?

Doğuş Holding ve İspanyol bankası BBVA bankanın yüzde 14.89'unun BBVA tarafından alınması için görüşmeler yürüttüklerini açıklarken, BBVA anlaşma olması halinde hisseler için çağrı yapmasının gerekmeyeceğini belirtti.

Garanti Bankası herkese bu kadar parayı garanti verecek

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir adım geldi. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre bankanın istediği şartları yerine getirenlere para ödemesi yapılacak. İşte detaylar...

Garanti Bankası’ndan Çiçek Sepeti için dev promosyon: Yüzde 0 faizli avans hesap!

Garanti Bankası çiçek sepeti satıcılarına %0 faizli avans ve 1.500 TL’ye kadar reklam desteği sunuyor. İşte detaylar…

Kredi çekeceklere müjde faiz oranları düştü! İş Bankası, Ziraat Bankası ve Garanti Bankası güncel faiz oranları...

Nakit paraya ihtiyacı olan milyonlarca vatandaş giderlerini bankaların sunduğu krediler ile karşılıyor. Bankalar ise bunun üzerine ihtiyaç kredisi faiz oranlarını açıkladı. İşte İş Bankası, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve diğer tüm bankaların güncel faiz oranları...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün kalan payları Borsa'da satılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra  kalan paylar; 2 iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa  Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan Borsa'da satılacak.

81 ilde 50 bin lojman satılacak!

Sıfır konuttaki kredi kampanyalarının benzeri kamu lojmanları için de uygulanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması kapsamında başlattığı çalışma kapsamında 81 ilde 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 bin lojman satılacak...

Garanti Bankası konut kredisi erteleme faizi!

Garanti Bankası konut kredisi erteleme faizi ne kadar? Banka kredi kartı taksitlerinde erteliyor mu?

Nuvo Dragos'taki 54 bağımsız bölüm 30 Kasım'a kadar satılacak!

SPK, Özderici GYO'da yapılan sermaye artırımıyla ilgili karar aldı. Şirketin Nuvo Dragos Projesi’nde yer alan toplam 54 adet bağımsız bölümü 30 Kasım 2019 tarihine kadar satılacak.

Dilovası OSB’de 24 milyon liralık 4 arsa satılacak!

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

Elefterios Venizelos Havalimanı'nın yüzde 30'u satılacak!

Yunanistan'ın en büyük havalimanı olan ve 2001 yılında 2.1 milyar euroya maliyetle inşa edilen Atina'nın Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı'nın yüzde 30'u satılacak.

Garanti Bankası bayram kredisi kampanyası!

Garanti Bankası öncesinde ve bayramda yapılacak harcamalar için desteğe ihtiyaç duyan müşterilerine düşük faiz oranları ile bayram kredisi kullandırıyor. Garanti Bankası bayram kredisi faiz oranları ne kadar?

Garanti Bankası konut kredisi oranları yükseldi!

Garanti Bankası konut kredisi faiz oranları yükseldi. Banka 10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranlarını 7 puan arttırdı...

Garanti Bankası konut kredisi faiz oranları 2019!

Garanti Bankası farklı ihtiyaç ve bütçelere yönelik birçok konut kredisi ürünü cazip konut kredisi faiz oranları ile sunuyor...

Garanti Bankası konut kredisi faizleri yüzde 1.81!

Garanti Bankası konut kredisi faiz oranlarında artış uyguladı. Garanti Bankası artış sonrası 10 yıl vadede yüzde 1.81 konut kredisi faiz oranı sunuyor...

Garanti Bankası satılacak mı Haberi

Garanti Bankası satılacak mı

Garanti Bankası kaynakları, Doğuş  Holding'in Banco Bilbao Vizcaya Argentaria'ya (BBVA) bankadaki pay satışının  gerçekleşmesi durumunda, Ferit Şahenk'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Ergun Özen'in  de Genel Müdür olarak görevine devam edeceğini bildirdi. 

AA muhabirininin Garanti Bankası kaynaklarından edindiği bilgiye göre,  Doğuş Holding'in Garanti Bankası'daki paylarının Banco Bilbao Vizcaya  Argentaria'ya (BBVA) satışı ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini ve  görüşmelerin kısa süre içerisinde sonuçlandırılacağı belirtildi. 

 Doğuş Holding'in BBVA'ya bankadaki pay satışının gerçekleşmesi  durumunda Holding'in Garanti Bankası'nda nitelikli hissedar olarak kalmaya devam  edeceğini ifade eden kaynaklar, Holding'in Banka'daki payının yüzde 10 üzerinde  olacağı bilgisini verdi. 

Doğuş Holding'in Banka'daki yönetim kurulu üyeliklerinin devam  edeceğini dile getiren kaynaklar, "Halen Banka'nın Yönetim Kurulu Başkanı olan  Ferit Şahenk ve  Banka'nın Genel Müdürü olan Ergun Özen, mevcut görevine devam  edecek. Doğuş...