29 / 04 / 2024

garanti koza türkmenistan

garanti koza türkmenistan

Türkmenistan'da faaliyet gösteren Türk şirketleri, inşaat ve enerji sektöründe iş almaya devam ediyor. Türk şirketlerinden Garanti Koza LLP, 28 adet köprü inşa edecek.

Garanti Koza mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

2012 senesinde lansman öncesi diye tanıtılan ancak lansmanı yapılmayan Garanti Koza İnşaat'ın KozaPark projesinden ev alan birçok kişi mağdur olduklarını söyleyerek, dava açtı.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Özge Özpirinçci Garanti Koza ile davalık oldu!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’da beş yıl önce 302 bin TL’ye satın aldığı evi teslim etmediği etmediği nedeniyle Garanti Koza'ya dava açtı.

Garanti Koza'nın Sofya'daki şantiyesi durdu!

Türkiye'nin en eski inşaat şirketlerinden biri olan Garanti Koza'nın Bulgaristan Sofya'daki şantiyesi durdu...

Garanti Koza Nitto ATP Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünya çapında konut projeleri ile inşaat taahhüt ve gayrimenkul geliştirme konusunda sektörde projeler üreten Garanti Koza; tenis dünyasının büyük bir heyecanla beklediği Nitto ATP Finalleri’ne altın sponsor oldu.

Garanti Koza, Cityscape Global'de 3 projesini tanıttı!

Dubai’de 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Garanti Koza’nın 3 projesinin tanıtımına sahne oldu. Yurtdışındaki yatırımlarda rotayı Balkanlar'a kıran Garanti Koza, Sofya ve İstanbul’daki projelerini Dubai’de tanıttı.

Polimeks Türkmenistan'da dev spor kompleksi inşa ediyor!

2017 Asya Salon ve Savaş Sanatları Oyunları’na ev sahipliği yapacak Türkmenistan’da dev bir spor kompleksi yükseliyor. 5 milyar dolar bütçe ayrılan tesisleri, Türk şirketi Polimeks inşaa ediyor.

Türkmenistan Olimpiyat Kompleksi'ni Polimeks inşa edecek!

Gelişen Türkmenistan’ın gurur projesi olan Olimpiyat Kompleksi, 8 bini Türk, toplam 24 bin çalışanının alın teriyle 2016 yılında tamamlanacak. Kompleksi Türk İnşaat firması Polimeks inşa edecek...

Garanti Koza 2014'te 4 bin konut sattı!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkmenistan ile ilişkilerimiz örnek bir seviyede!

Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov ile ortak basın açıklaması gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ Türkiye-Türkmenistan ilişkileri, kazandığı ivmeyle örnek ve özel bir seviyeye ulaştı ” dedi.

Emine Erdoğan Türkmenistan'da Milli Halı Müzesi’ni gezdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türkmenistan'da Milli Halı Müzesi’ni ziyaret etti.Emine Erdoğan’a küçük bir Türkmen halısı ve Türkmen halıları hakkında kitap hediye verildi.

Türkmenistan’ın en büyük sanayi tesisi açıldı!

Türkmenistan'da Türk şirketleri tarafından inşa edilen yeni sanayi tesisleri Gurbanguli Berdimuhamedov'un katılımıyla hizmete açıldı. Rönesans Holding tarafında kurulan 1.1 milyar dolarlık amonyak ve üre fabrikası faaliyete başladı.

Rönesans-Çalık yeni projelerle Türkmenistan'da!

Rönesans Holding’in inşa ettiği Türkmenistan’ın en büyük gübre fabrikası törenle açıldı. Türkmenkimya Devlet Kuruluşu tarafından Mary şehrinde yaptırılan Amonyak ve Üre Üretim Fabrikası 1 milyar dolara mal oldu...

garanti koza türkmenistan Haberi

garanti koza türkmenistan


Garanti Koza LLP'nin yapımı devam eden 200 km'lik Marı-Türkmenabat otobanı üzerinde inşa edeceği irili-ufaklı köprülerin toplam maliyeti, 100 milyon doları buluyor.


"Türkmenawtoyolları" şirketine teslim edilecek köprü inşaatlarının, gelecek ay başlanıp Ekim ayında tamamlanması bekleniyor.


Enerji şirketlerinden Lotus Proje Akaryakıt Enerji Madencilik Telekominikasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş de, doğalgaz türbinli elektrik santrali kuracak. Türkmenistan'ın Enerji ve Sanayi Bakanlığının açtığı ihaleye kazanan Lotus Proje, elektrik santralini 120 milyon avroya mal edecek.


Başkent Aşkabat'ın ve Ahal eyaletinin elektrik tedarikini arttırmak amacıyla kurulacak olan santral, 254 megavatt kurulu güçte olacak. Elektrik santralinin 2010 yılının Şubat ayında tamamlanması...