29 / 04 / 2024

Garanti Kozapark Esenyurt iletişim

Garanti Kozapark Esenyurt iletişim

Kozapark fiyatları haberimizde yer alıyor. Esenyurt Koza Park projesinde konut teslimlerinin Haziran 2015 yılında yapılması hedefleniyor...

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Garanti Koza'nın iflasına karar verildi!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Garanti Koza mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

2012 senesinde lansman öncesi diye tanıtılan ancak lansmanı yapılmayan Garanti Koza İnşaat'ın KozaPark projesinden ev alan birçok kişi mağdur olduklarını söyleyerek, dava açtı.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Property Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Nour Eddin Saraaj, Yasser Sheikh Asleem ve Abdulhamid Mareianı ortaklığında kuruldu. 

Kozapark, Alarko çelik kazanlarla ısınacak!

İstanbul Esenyurt’ta inşaatı süren 42’şer katlı 7 gökdelen bloğundan oluşan Kozapark projesinde, toplam kapasitesi 50 MW olan 28 adet Alarko çelik kazan kullanılıyor.

Garanti Koza'nın projeleri Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Garanti Koza, İstanbul Esenyurt ve Bulgaristan projelerini Dubai'de görücüye çıkardı. Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, fuarın ilk gününde yoğun ilgi gördüklerini belirtti.

Garanti Kozapark Evleri nerede?

Firma bünyesinde kredi imkanı sağlayan Kozapark Rezidans'ta daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje Garanti Koza imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Garanti Kozapark Evleri nerede?

Esenyurt Koza Park fiyatları!

Garanti Koza tarafından hayata geçirilen Esenyurt Koza Park fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 7 blok halinde inşa edilen projenin satış süreci devam ediyor.

Koza Park Esenyurt'ta teslimler etap etap gerçekleşecek!

Garanti Koza'nın Esenyurt'ta inşa ettiği Koza Park projesinde inşaat ve satış süreci devam ediyor. Sonbahardan itibaren etap etap teslim edilecek na tamam dairelerin iç dekorasyon süreci ise 6 ayda tamamlanacak.

Serhan Baykal: 2014'te 4 bin konut sattık!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi.

Serhan Baykal: Uygun fiyatlarla iyi projeler üretilmiyor!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi...

Garanti Koza 2014'te 4 bin konut sattı!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi

Garanti Kozapark Esenyurt iletişim Haberi

Garanti Kozapark Esenyurt iletişim


Kozapark projesi, Garanti Koza tarafından İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde inşa edilen Akkoza projesinin 4. etabı olarak yükseliyor. Kozapark fiyatları haberin devamında bulunuyor.


Esenyurt Kozapark projesinde 2 bin 344 adet konut bulunuyor. Esenyurt Kozapark Evleri daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon tasarlandı. 


Kozapark teslim tarihi 2015 yılının Hazirana ayı olarak belirlendi. Kozapark Esenyurt projesi içerisinde dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Kozapark fiyatları!


Kozapark fiyatları için projenin satış ofisini arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Kozapark Esenyurt satış ofisi ile 0212 444 99 33 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Kozapark Esenyurt nerede?

Esenyurt Kozapark Evleri adres : Sanayi Mahallesi, Atatürk...