06 / 05 / 2024

Garanti The Stevie Awards

Garanti The Stevie Awards

Mortgage Uzmanı Garanti’nin yenilenen websitesi, uluslararası platformlarda ödül almaya devam ediyor. Site, ayrıca Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından biri olan The Stevie Awards’da “Banka Websitesi Ödülleri” kategorisinde Bronz Madalya kazandı

The Superior Suites 50 bin liraya varan kira getirisiyle 24 ay vade 0 faiz fırsatıyla!

Ege Yapı imzasıyla mart ayında teslim edilecek The Superior Suites'te 24 ay vade 0 faiz fırsatı sunarken 50 bin liraya kadar garanti kira getirisi sağlıyor. İşte detaylar…

Ferit Şahenk The Raleigh otelini 103 milyon dolara sattı!

Garanti Bankası'ndaki yüzde 9.95'lik payını İspanyol ortağı BBVA'ya 3.3 milyar TL'ye satan Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger'la Miami'de ortak olduğu The Raleigh otelini de 103 milyon dolara sattı.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Nef’e Stevie Awards’tan bir ödül daha!

Nef, ödüle doymuyor. Devam eden projeleri, cirosu ve satış rakamlarıyla Türkiye markalı konut sektörünün lideri olan Nef, son olarak ise Stevie Awards’da ‘Yılın İşvereni / Employer of the Year’ kategorisinde ödül kazandı.

Garantimortgage.com'a iki global ödül!

Garantimortgage.com, The Interactive Media Avvards'dan 'Best in Class', The Stevie Avvards'dan ise 'Bronz Stevie' ödülleriyle döndü.

Nef,The Stevie Awards 2015'te ödüllendirildi!

Nef,The Stevie Awards 2015'Te Website ve Company & Organization kategorilerinde dünyadan ödül kazanan tek gayrimenkul şirketi oldu.

Nef, Stevie Awards’da iki ödül birden aldı!

Bu yıl 12’cisi düzenlenen ve dünyanın en başarılı kurumlarını ödüllendiren The Stevie Awards 2015’in (Uluslararası İş Ödülleri) sahipleri belli oldu. Nef, Stevie Awards’da iki ödül birden aldı.

Setur'a The Stevie Awards'tan ödül!

Setur, görme engelli misafirleri için tasarladığı engelsiz.setur.com.tr web sitesi ile iş dünyasındaki üstün performansları onurlandıran ve uluslararası üne sahip ödül programı “The Stevie Awards” ta Gümüş Madalya’ya layık görüldü.

Sahibinden.com’a The Stevie Awards’tan Yılın En İyi Yeni Ürünü ödülü!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, dünyanın saygın ödül organizasyonlarından biri olarak gösterilen “The Stevie Awards” tarafından, “Haritada Emlak Arama” uygulamasıyla gümüş ödüle layık görüldü.

Termo Teknik’ten 3 yıl ek garanti kampanyası!

İngiliz iş dünyasının prestijli “ Kraliçe Ödülü - The Queen’s Award ” sahibi Logic Kombi, üstün kalitesinin güvencesi olarak + 3 yıl garanti seçenekleriyle sunuluyor.

Garanti The Stevie Awards’da Banka Websitesi Ödül'ünü aldı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin yenilenen websitesi, uluslararası platformlarda ödül almaya devam ediyor. Site, ayrıca Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından biri olan The Stevie Awards’da “Banka Websitesi Ödülleri” kategorisinde Bronz Madalya kazandı

Garanti Bankası'nın kültür kurumu SALT, Beyoğlu'nda açılacak!

Garanti Bankasının kültür kurumu SALTın Beyoğlu binası 9 Nisanda açılacak... SALT, Mimar Han Tümertekin liderliğindeki büyük bir ekibin, yeniden işlevlendirdiği 19. yüzyıla ait iki tarihi binada, 15 bin metrekare alanda faaliyet gösterecek. 

The House Hotel'lerin mimari tasarımı Seyhan Özdemir'e ait!

The House Hotel ve House Cafe 'lerin ortaklarından Canan Özdemir ve Autoban Mimarlık 'ın kurucularından ablası Seyhan Özdemir: “Artık toplantılarda birbirimizin cümlelerini tamamlıyoruz ”

Garanti The Stevie Awards Haberi

Garanti The Stevie Awards

Mortgage Uzmanı Garanti’nin yenilenen internet sitesi, Interactive Media Awards tarafından “Finansal Bilgi” kategorisinde Sınıfının En İyisi (Best in Class) ödülüne layık görüldü. Site, ayrıca Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından biri olan The Stevie Awards’da “Banka Websitesi Ödülleri” kategorisinde Bronz Madalya kazandı.

2006 yılından beri website tasarımı ve geliştirilmesinde mükemmellik standartlarını belirleyerek, üstün başarıları ödüllendiren Interactive Media Awards, www.garantimortgage.com’un yeni içeriği ve tasarımını, 500 puan üzerinden yapılan değerlendirmede, 490 puan ile notlandırdı. 2002’den bu yana dünya çapında başarılı profesyonellerin jüri üyesi olarak yer aldığı, uluslararası ödül programı The Stevie Awards ise, Garanti Mortgage websitesini, 30’u aşkın ülkeden gelen binlerce proje arasından seçerek Bronz Madalya ile taçlandırdı.


Yenilikçi çizgisiyle birçok ödül alan ve interaktif uygulamalarla ihtiyaçlara uygun olarak sürekli geliştirilen www.garantimortgage.com, tüketicilerin mortgage konusunda...