08 / 05 / 2024

garantör

garantör

Kentsel dönüşümle beraber evleri yenilenen vatandaşlara kentsel dönüşüm yapı yenileme kredisi imkanı sağlanacak...

Gayrimenkul sektörü için garantör önerisi!

Markalı konut üreticilerinden Garanti Koza’nın iflası, 'gayrimenkul sektöründe yaşanan krizin derinleştiği' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Peki gayrimenkul sektöründe yaşanan kriz nasıl hafifiletilebilir?

Sigortacılardan kentsel dönüşüme destek!

Sigortacılardan kentsel dönüşüme destek geldi. TSB Başkanı Can Akın Çağlar, proje geliştirdiklerini söyleyerek “Nasıl ki, KGF, bankaların kredi vermesi için garantör oldu, aynı modeli DASK ile kentsel dönüşümde de uygulayabiliriz'' dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşüm kabus olmaktan çıkacak!

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan’da tapu ve imar sorunu yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek, ”Farklı kurumlarla yapılan sözleşmede belediye garantör olacak ve vatandaş asla yalnız bırakılmayacak. Kentsel dönüşüm kabus olmaktan çıkacak” dedi.

Anda Park Millet Projesi için 7.5 milyon TL'lik sözleşme!

Trend Gayrimenkul, Garanti Bankası ile Anda Park Millet Projesi için 7 buçuk milyon TL'lik garantör kredi limiti sözleşmesi imzaladı.

Roya Nova Rezidans'ta fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor!

Tago Mimarlık, ARED Yapı ve DRS Yapı'nın birleşerek kurduğu Roya Yapı, Ümraniye'de İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde Roya Nova Rezidans ismini verdikleri yeni proje inşa ediyor. 4 bankanın garantör olduğu projede fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Zer Göztepe projesi yolda!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe’deki Zer Göztepe projesini İlbank ve KİPTAŞ ortaklığı ile hayata geçiriyor. 105 bin metrekare inşaat alanlı Zer Göztepe projesi, İller Bankası garantör ortaklığı ile Ceylan İnşaat’ın projesi olarak inşaa edilecek.

Gayrimenkulde sertifika sistemi nasıl işliyor?

TOKİ'nin garantör olduğu gayrimenkul projelerinde küçük yatırımcı da gayrimenkul sertifikası ile pay sahibi olabilecek. Peki Gayrimenkulde sertifika sistemi nasıl işliyor?

Ev sahipleri, Garantör ile 1 yıllık kirasını garantiye alacak!

Emlak kiralama sektöründe Marka Holding tarafından hayata geçirilen "Garantör" projesi kiracı ile kiralayan arasında garantör olacak.

Recep Altepe ve kentsel dönüşüm süreci!

Kentsel dönüşümün garantörü: Altepe Bursa'da ilk gerçek site bazındaki kentsel dönüşüm projesine Nilüfer Sitesi sakinleri imza atıyor...

Bursa'da site bazında ilk dönüşüm Nilüfer Sitesi'nde yapılacak!

Kentsel dönüşümün garantörü: Altepe Bursa'da ilk gerçek site bazındaki kentsel dönüşüm projesine Nilüfer Sitesi sakinleri imza atıyor...

Hamit Demir: Konut projelerinde garantör banka olmalı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: "İnşaat sektöründe gelecekte konutzedelerin oluşmaması için, Maliye Bakanlığı’nın bir genelge yayınlayarak, inşaat projelerinde garantör banka şartı aranmasını şart koşmalı" dedi..

Sel Grup'tan Nevşehir'de 80 milyon TL'lik yatırım!

GARANTİ Konut markasıyla konut sektöründe faaliyet gösteren Sel Yapı Grup, Nevşehir Kozaklı'da başlattığı 80 milyon lira tutarındaki yatırımda sona yaklaşıyor..

Manisa'ya toplam 104.5 milyon liralık yatırım yapılacak!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Manisa merkez ile Alaşehir, Turgutlu, Gördes, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine yapılacak 128 milyon liralık su arıtma tesisi ve kanalizasyon yağmur suyu inşaatına İller Bankası kredisina garantör oluyor...

garantör Haberi

garantör

Esenler Belediyesi, evleri kentsel dönüşüm kapsamında yenilenecek vatandaşlar için uygun şartlarda kredi imkanı sağlayacak. İlçe sakinleri, 600-700 lira taksitle yeni dairelere kavuşabilecek. 


Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel Dönüşüm Yapı Yenileme Kredisi"nin bazı şartları olduğunu anlattı: "Burada bir kural var; kişi dairesini yapmak istediği yeri belediyenin şirketine yaptırmış olacak.Projede garantör olarak belediyenin şirketi devrede olacak, garantör şirket çerçevesinde böyle bir imkan oluşturmuş olacağız. Maksimum 500 bin lira kredi...