01 / 08 / 2024

Garden City kadın günü kampanyası

Garden City kadın günü kampanyası

Esenyurt-Beylikdüzü hattının şekillenmesinde önemli rol oynayan Özyurtlar Holding, kadınları unutmayarak en sağlıklı armağnı sunuyor. 

Akkışla'da Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akkışla'da yaptırılacak olan 'Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Akkışlalıların törene ilgisi büyüktü.

Era Gayrimenkul bünyesinde yüzde 30 kadın girişimci var!

ERA Gayrimenkul bünyesindeki kadın girişimcilerin oranı yüzde 30’ları buldu. ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, sektördeki girişimci sayısının Türkiye ortalamasının çok üstünde olduğunu söyledi.

Harran'da Ekolojik Kadın Köyü kuruluyor!

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un bağışladığı 10 dönüm arazi üzerine şiddet gören kadınlara yönelik 'Uluslararası Ekolojik Kadın Köyü' çalışmalarına başlandı.

Palm City Konakları'nın inşaatı 2 yılda tamamlanacak!

Kısa bir süre önce temeli atılan ve Antalya’nın cenneti olarak nitelendiren Palm City Konakları’nın inşası bütün hızıyla sürüyor. Döşemealtı’ndaki 56 bin metrekare alanda yükselecek yeni yaşam alanın 2 yılda bitirilmesi planlanıyor.

Altındağ Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapım ihalesi 5 Mart'ta!

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi inşaat işini ihaleye çıkarıyor. 210 günde tamamlanacak Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nin ihalesi 5 Mart'ta yapılacak.

Antalya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi 2016'da açılacak!

Eski devlet hastanesi alanında inşaat çalışmaları devam eden ve 300 yatak kapasitesine sahip Antalya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin Ağustos 2016'da hizmete girmesi hedefleniyor.

Özyurtlar Garden City 2 sosyal tesisi hizmet sunuldu!

Esenyurt Belediyesi tarafından Özyurtlar Garden City 2 konutlarının yapımı tamamlanan sosyal tesis hizmete sunuldu. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt katıldı.

Deniz Feneri Derneği, Nijer'de Kadın Doğum Hastanesi'ni açtı!

Deniz Feneri Derneği, Nijer'de tadilatını yaptırdığı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni hizmete açtı. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet veren hastanenin, tüm ihtiyaçları giderildi.

Eskişehir'de mobilya sektörüne kadın eli!

Eskişehir’de mobilya sektörüne kadın eli değdi. Nur Mobilya’nın sahibi Tuba Çoban, kadınların iş hayatında mutlaka aktif olması gerektiğine vurgu yaparak, çalıştığı sektör ile ilgili ayrıntıları anlattı.

Kayseri'de 4 ilçeye kadın ve gençlik merkezi yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yaptırılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihaleler sürüyor. Develi, Bünyan, Akkışla ve Felahiye ilçelerine yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi yapım işi ihale edildi.

Ağaoğlu'ndan Veteran kadın basketbol takımına destek!

Ağaoğlu’ndan sokak basketboluna destek geldi. Ağaoğlu Şirketler Grubu, Londra' da düzenlenecek olan NBA Sokak Basketbolu Turnuvası’na Türkiye Şampiyonu olarak katılacak kadın basketbol takımının sponsoru oldu.

Bayraklı Belediyesi kadın sığınma evlerini yeniliyor!

Bayraklı Belediyesi, bünyesindeki kadın sığınma evini yeniliyor. 22 kadına ev sahipliği yapan sığınma evinde odalarda kullanılan ranza sistemi iptal edildi. Yerine tek kişinin kullanacağı yatak sistemine geçildi.

Çayırova'ya kadın eli değiyor!

Çayırova'ya kadın eli değiyor. Renkli diyoruz zira ikisi de bayan olmasından dolayı meclis salonunun da renkleri olma niteliğine uyan isimler.Ancak meclise sadece renk olsun diye girmediler...

Garden City kadın günü kampanyası Haberi

Garden City kadın günü kampanyası

Özyurtlar Holding, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara en sağlıklı hediyeyi veriyor. Şirket bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yaptı. Esenyurt-Beylikdüzü hattının şekillenmesinde önemli rol oynayan Özyurtlar Holding 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmayarak en sağlıklı armağnı sunuyor. 

Garden City projesinde yaşayan ya da projeye gelen tüm kadınlar, Dünya Kadınlar Günü'ne özel check-up'tan yararlanma imkanını bulacak. Sağlık kontrolü saat 09:00’da başlayacak ve 18:00’e kadar devam edecek. 

Özyurtlar Holding Satış ve Pazarlama Koordinatörü  Ebru Özyurt, uygulamayı sosyal sorumluluk çerçevesinde hayata geçirdiklerini ifade etti. Özyurt, "Güvenilir ve kaliteli konutlar inşa etme misyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlığı ve konforu önemsiyoruz. Buradan hareketle ve kadınlara verdiğimiz değerin göstergesi olarak Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara anlamlı bir armağan sunmak istedik. 2011 yılında teslim ettiğimiz projemiz Garden City'yi ziyaret...