05 / 05 / 2024

garden hills fiyat garden hills nerede

garden hills fiyat garden hills nerede

Geçtiğimiz günlerde ön talep sürecinin başladığı DAP YAPI Garden Hills'te konut satışı başladı. Proje dahilinde daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!

Kain İnşaat imzasıyla hayata geçen My Hill Garden villa projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, My Hill Garden villa fiyatları ne kadar? My Hill Garden konut özellikleri neler? İşte detaylar...

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 Eylül! 

Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 merakla araştırılıyor. Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 Eylül haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi 2022 Eylül! 

Rams Garden fiyat 2022! Rams Garden fiyat listesi Eylül 2022...

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan Rams Garden projesinde, 24 ay vade 0 faiz imkanı sunuluyor. Rams Garden fiyat 2022 bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden fiyat 2022...

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 2020 Ağustos'ta Beverly Hills’te yer alan evlerini satılığa çıkarmışlardı. İlk satış fiyatı olan 16 milyon dolar olan evin fiyatında 123.3 milyon TL'lik indirim yapıldı...

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

DAP YAPI Garden Hills satışta!

Geçtiğimiz günlerde ön talep sürecinin başladığı DAP YAPI Garden Hills'te konut satışı başladı. Proje dahilinde daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

DAP YAPI Garden Hills fiyat listesi!

DAP YAPI Garden Hillsfiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. DAP YAPI Garden Hills fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

DAP YAPI Garden Hills nerede? Konum bilgisi!

DAP YAPI Garden Hills nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. DAP YAPI Garden Hills nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Hollywood'un en nüfuzlu oyuncu, yönetmen ve yapımcılarından biri olan Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor. Sylvester Stallone'nin evi için istediği fiyat ise tarihe geçti.

Folkart Hills Çeşme güncel fiyat 2020!

Folkart Hills Çeşme projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 3 blok bulunuyor.

garden hills fiyat garden hills nerede Haberi

garden hills fiyat garden hills nerede

DAP Yapı'nın Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills projesinde daire satışları başladı. 

İstanbul Çekmeköy'de ormaniçi sağlıklı ev konsepti ile hayata geçirilen proje 8 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 5 katlı yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen projede 50 adet 2+1, 12 adet 1+1 olmak üzere toplamda 62 daire bulunuyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatı 500 bin Euro'dan başlıyor. DAP Yapı’nın Avrupa’daki ilk yatırımı olan Garden Hills, proje alıcılarına Avrupa Birliği vatandaşı olma şansı da sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde ön talep toplamaya başlayan projede daireler satışa çıkarıldı. 

Sağlıklı Ev Nedir?  

Sağlıklı Evler asansörlü olmasına rağmen merdivenle çıkılabilecek yükseklikte, az katlı binalardır.

İçerisinde bahçesi bulunuyor. Bahçesi yoksa terası, terası da yoksa kesinlikle geniş balkonu bulunuyor

Her dairenin havalandırma sistemi sağlık kriterlerine uygun olarak tasarlandı. Ortak havalandırma sistemi yer almıyor.

Projedeki daireler son deprem yönetmeliğine uygun...