02 / 05 / 2024

Garden Life projesi

Garden Life projesi

Markalı konut üreten firmaların en gözde müşterileri arasında ilk sırada kuşkusuz Araplar geliyor. Öyle ki bugüne kadar daha çok İstanbul'dan konut alan Araplar artık Anadolu'daki projelere de yatırım yapmaya başladılar...

Enyap Garden Life projesinden Kuveyt ve Suudi yatırımcılar konut aldı!

Enyap, İstanbul ve Bursa'da imzaladığı 2 ayrı konut projesini Kuveyt ve Suudiler'e sattı. Bursa'da 250 daireye Kuveytli aileler yerleşti. Kuveytli aileler arasında 3 daha önceki genel kurmay başkanı da var...

Bios Life projesi resmen başlıyor! Halkalı'ya 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul imzası taşıyan Bios Life projesi resmen başlıyor. Halkalı'da hayata geçirilen projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Erdoğan tarafından kuruldu.

Nurol Life Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Life Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Rose Garden Kavaklı projesi!

Gül İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Rose Garden Kavaklı projesi 4 blok şeklinde yükseliyor. Proje toplam 126 konut ve 35 ticari birimden meydana geliyor.

Adana Twins Life projesi tanıtıldı!

Halk Yapı İnşaat yeni projesini Adana'da inşa ediyor. Firmanın 13. projesi Twins Life'ın lasmanı gerçekleşti. Proje, 2 tip lüks daireden meydana geliyor.

Trio Life Bornova projesi!

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding Ortaklığı'nın projesi Trio Life Bornova'da 90 adet konut yer alıyor. Mayıs ayında başlayacak olan Trio Life projesi otogara 600 metre yakınlıkta yükseliyor...

11 soruda Pendik Korkmaz Kaya Life projesi!

Pendik Korkmaz Kaya Life projesinde daire fiyatları 229 bin TL’den başlıyor. İşte 11 soruda Pendik Korkmaz Kaya Life projesi detayları...

Pana Yapı Brooklyn Life Projesi!

Pana Yapı Brooklyn Life Projesi 431 adet daire 14 adet ticari üniteden oluşuyor. 8 bin metrekare alanda inşa edilecek projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Pana Yapı Kadıköy Brooklyn Life projesi geliyor!

Pana Yapı Brooklyn Life projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek. 72 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 431 adet konut ve 14 ticari ünite yer alacak.

Ankara İncek Life Projesi!

Ankara İncek Life Projesi 150 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Teslimleri hemen yapılan projede 45 ay vade farksız taksit imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Antik Life Projesi ne zaman teslim edilecek?

Pendik Güllü Bağlar Mahallesi'nde Atlantik Yapı tarafından inşa edilen Atlantik Life projesi 3 blokta 192 konuttan oluşuyor.

İncek Life projesi!

İncek Life projesi 548 adet konuttan meydana geliyor. Sinpaş GYO imzası ile yükselen Ankara İncek Life Evleri'nde satışlar devam ediyor.

Ankara İncek Life projesi!

Ankara İncek Life projesi Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükseliyor. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile 146 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Garden Life projesi Haberi

Garden Life projesi


Markalı konut üreten firmaların en gözde müşterileri arasında ilk sırada kuşkusuz Araplar geliyor. Öyle ki bugüne kadar daha çok İstanbul'dan konut alan Araplar artık Anadolu'daki projelere de yatırım yapmaya başladılar. 


Bu projelerden biri de Enyap İnşaat'ın Bursa Nilüfer'de inşa ettiği Garden Life projesi. Toplam 650 konutun 270'ini Kuveytlilere satan firma, Kuveytlilerle kurduğu bu temas sayesinde bu ülkede de konut projesi üstlenmiş. 


Enyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer, Kuveyt'te ilk etapta 50 villa inşaatı aldıklarını söylüyor. Kuveyt hükümetinin evlenen vatandaşlarına bedava arsa ve 100 bin dinar para yardımında bulunduğunu söyleyen Mavuzer, inşa edecekleri villalarda yeni çiftlerin oturacağını belirtiyor. 


50 villayı teslim ettikten sonra yeni konut projeleri de almayı planlayan Mavuzer'in asıl hedefi ise yatırım bedeli 110 milyon doları bulan hastane projesi. 


Mavuzer, bu...