17 / 05 / 2024

Gas Process Engineering Endüstriyel Hizmetler Ve Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Gas Process Engineering Endüstriyel Hizmetler Ve Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Gas Process Engineering Endüstriyel Hizmetler Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Urhan ve Kemal Urhan ortaklığında kuruldu.

Emlak vergisiyle ilgili çarpıcı açıklama! Türkiye'de emlak vergisi düşük!

Türkiye'de emlak vergisinin oldukça düşük olduğunu söyleyen Cryptographic Engineering Genel Yayın Yönetmeni Çetin Kaya Tunç, Kaliforniya'daki emlak vergisi ile kıyasladı. İşte detaylar...

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sungdo Engineering - Construction Co. Ltd. tarafından kuruldu.

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Chehab ve Mohammed Alı Aljıjaklı tarafından kuruldu.

Sr Engineering Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sr Engineering Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rovshan Mamedov tarafından kuruldu.

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Mehmet Arif Yami tarafından kuruldu.

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Alvan Gasımov, Asıf Nasırov, Cezmi Aysoy ve Hakan Aycan ortaklığında kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Mga Engineering Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mga Engineering Global Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Aysu Öztürk Filiz tarafından kuruldu.

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Khazaeean, Bılal Mahmoud Oantıgas ve Salım Pantıgas ortaklığında kuruldu.

Dht Engineering Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dht Engineering Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Houssam DR.Tlemat tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü dünya basınında!

1915 Çanakkale Köprüsü, Amerikan haftalık dergisi Engineering News-Record'un (ENR) kapağında yer verildi.

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli  ile FATMA Sedef    Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Gas Process Engineering Endüstriyel Hizmetler Ve Ticaret Anonim Şirketi iletişim Haberi

Gas Process Engineering Endüstriyel Hizmetler Ve Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Gas Process Engineering Endüstriyel Hizmetler Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Urhan ve Kemal Urhan ortaklığında kuruldu.

Gas Process Engineering Endüstriyel Hizmetler Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket her türlü mimari/mühendislik plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü endüstriyel tesis ve inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, endüstriyel tesis projesi ve uygulaması yapmak, mühendislik hesapları yapmak, tadilat, restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile...