29 / 04 / 2024

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul’daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı’nın Çekmeköy’de yapılacak yeni tesislere taşınacağını bildirdi

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

GATA Haydarpaşa Hastanesi'nin adı Sultan Abdülhamid oldu!

Sağlık Bakanlığı'na bağlanan Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nin adı Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1 Ağustos'ta açılacak!

SAĞLIK Bakanlığı tarafından Şanlıurfa’da yaptırılan 800 yatak kapasiteli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1 Ağustos’tan itibaren sağlık hizmeti vermeye başlayacak.

Suriyeli sığınmacılar için 378 eğitim merkezi inşa edildi!

Türkiye Suriyeli sığınmacılar için her türlü imkanı seferber ediyor. AFAD tarafından inşa edilen 40, Belediye ve diğer kamu kurumları tarafından oluşturulan 36 ve ilgili STK'lar tarafından açılan 101 olmak üzere toplam 378 geçici eğitim merkezi bulunuyor.

Yozgat'a 100 kişilik Güreş Eğitim Merkezi inşa edilecek!

Ata sporu güreşte Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkaran Yozgat'a, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 100 kişilik Yatılı Güreş Eğitim Merkezi yapılacak.

Fahri Alkan Grup İnşaat Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Fahri Alkan Grup İnşaat Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Ferhat Alkan Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi'nde açıldı.

ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un her alanda kalkınıp gelişeceğini söyledi. Başkan Sekmen, Mahallebaşı semtinde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu’nun açılışını yaptı.

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Bursa Çağrışan’a yeni eğitim yuvası!

Eğitim yatırımlarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Çağrışan Mahallesi’ndeki eski okul binasını modern bir anaokulu ve halk eğitim merkezi olarak bölgeye kazandırdı.

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb. açıldı!

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb., Ehab Mahmoud Is Husseın Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Şişli'de açıldı.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası açılış töreninde, Türkiye'ye kazandırılan sağlık tesislerinin hayırlı olmasını diledi.

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı Haberi

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı





Şimşek, “GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı’nın ulusal sağlık yapı standartlarına uygun, depreme dayanıklı ve ihtiyaçları karşılayacak modern tesislerde sağlık hizmeti sunması maksadıyla yeni tesislerinin Çekmeköy’de yapılması planlanmaktadır” dedi. Şimşek, İzmir’deki İstihkam Okulu, Tuzla’daki Piyade Okulu, Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Mamak’taki MEBS Okulu’nun arazilerinin Maliye Bakanlığı’na iade edilmesine yönelik bir çalışma bulunmadığını kaydetti. CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu’nın soru önergesini yanıtlayan Şimşek, askeri arazilerin Maliye Bakanlığı’na devriyle ilgili şunları kaydetti:




“Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kullanımındaki araziler konusunda Genelkurmay Başkanlığı ile Başbakanlık arasında bir anlaşma yapılmamıştır. Asker hastanelerinin devredilmesi ile ilgili herhangi bir çalışma bulunmamaktadır. İstihkam Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (İzmir/Narlıdere), Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı (Ankara/Etimesgut), Piyade Okulu Komutanlığı (İstanbul/Tuzla), Muhabere Elektronik Bilgi Sistemler Okulu ve Eğitim...