02 / 10 / 2024

Gate of the East

Gate of the East

Çin'in en iddialı yapılarından biri olarak gösterilen 'Gate of the East', pantolona benzetiliyor. Çinlilere göre, Pekin'deki Phoenix Uluslararası Medya Merkezi ise pudingi andırıyor

Sign Of The City Awards 2017 başvuruları 19 Haziran'da başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek ve sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul yarışmasına başvurular 19 Haziran tarihinde başlıyor.

Sign of the City Awards başvuruları 5 Haziran'da başlıyor!

Sign of the City Awards gayrimenkul yarışmasının başvuruları 5 Haziran'da başlıyor. Yarışmanın kazananlarını 19 kişilik jüri belirleyecek.

4. Sign of the City Awards için ilk toplantı yapıldı!

4. Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması için çalışmalar başladı. Kasım ayında yapılacak yarışma için ilk toplantı gerçekleşti.

Sign of the City Awards 2016 sahiplerini buldu!

Gayrimenkul sektörünün en saygın yarışması Sign of the City Awards (SotCA) 3. yılında, Türkiye’nin en iyi projelerini ödüllendirdi. Tüm sektörün heyecanla beklediği yarışmada, 22 dalda ödül sahibini buldu.

GYODER’e ‘Sign of The City Awards’tan özel ödül!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), ‘Sign of the City Awards’ta ‘Milletin Meclisini Millet Yapar’ projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Nef, Sign of the City Awards 2016'da ödüle doydu!

Gayrimenkul sektörüne getirdiği yeni konseptlerle adından sıkça söz ettiren Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2016’ta da sürdürdü.

KİPTAŞ, Sign of the City Awards'ta ödül aldı!

Türk gayrimenkul ve inşaat sektöründe en iyilerin belirlendiği ‘Sign of the City Awards’ ödül gecesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu KİPTAŞ’ta ödül aldı.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

Sign of the City Awards 2016 jürisi bu yılın kazananlarını belirledi!

Hürriyet öncülüğünde gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards'ın 9 Kasım'daki ödül gecesi için hazırlıklar sürüyor

Sign of the City Awards 2016 ödül töreni 9 Kasım'da!

Hürriyet öncülüğünde gayrimenkul sektörünü ‘en iyiye teşvik etmek’ amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards’ın 9 Kasım’daki ödül gecesi için tüm hazırlıklar sürüyor.

Sign of the City Awards 2016 için hazırlıklar başladı!

TÜRK gayrimenkul sektörünü ‘en iyiye teşvik etmek’ için Hürriyet öncülüğünde bu yıl üçüncüsü yapılacak Sign of the City Awards ‘gayrimenkul yarışması’ için hazırlıklar başladı. Başvurular haziranda başlayacak.

Sign of the City Awards 2016'ya başvurular Haziran'da başlayacak!

Türkiye'nin en prestijli 'gayrimenkul yarışması' Sign of the City Awards'ın 2016 jürisi, yarışma sürecini ve koşulları değerlendirmek için ilk toplantısını yaptı. Yarışmaya başvurular haziranda başlayacak.

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

Gate of the East Haberi

Gate of the East

Çin'in modern mimari örneği yeni yapıları, Çinlilerden farklı yorumlar alıyor.  'Gate of the East' pantolona, Phoenix Uluslararası Medya Merkezi ise pudinge benzetiliyor.


Çin'in Suzhou kentindeki İngiliz tasarımcının imza attığı 74 katlı Gate to the East, 445 milyon sterline inşa edildi.


250 metre yüksekliğindeki yapı; en başta, Fransa'nın başkenti Paris'teki Zafer Takı 'Arc de Triomphe'a benzetildi.


Daha sonra ise yapının pantolona benzediğine dair yorumlar artmaya başladı.


Shanghai Daily gazetesi "Bu sadece bir pantolon mu?' diye yazarken; haber ajansı Xinhua, "Dev yapı 'pantolon' olarak markalaştı" diye haber yaptı.


Yapının bu sene sonunda tamamlanması planlanıyor.


PUDİNGİ ANDIRIYOR

Pekin'deki Phoenix Uluslararası Medya Merkezi ise cam ve metal dalgaları ile dikkat çekiyor. Daily Mail'in haberine göre; 55 metre yüksekliğindeki, 65 bin metrekarelik binanın bu yıl açılması planlanıyor.


Çinliler; ofis, restoran ve Phoenix...