16 / 06 / 2024

GAÜ mimarlık temsiliyeti

GAÜ mimarlık temsiliyeti

Girne Amerikan Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Sadri, Akdeniz ve Ortadoğu Mimarlık ve Şehircilik Okulları açılış konuşmasına katılmak üzere İstanbul'a davet edildi.

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile B.Merve Aybüke Cüceler ve Irmak Ekim ortaklığında kuruldu. 

GAÜ'nün mimarlık seminerleri devam ediyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Zafer Akdemir’in “Anadolu Geleneksel Evleri ve Kapadokya” üzerine yaptığı sunum Girne Amerikan Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

GAÜ'den mimarlık alanında uluslararası temsiliyet!

Girne Amerikan Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Sadri, Akdeniz ve Ortadoğu Mimarlık ve Şehircilik Okulları açılış konuşmasına katılmak üzere İstanbul'a davet edildi.

Dünya Mimarlık Günü GAÜ'de kutlanacak!

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 5 Ekim Pazartesi günü kutlanacak Dünya Mimarlık Günü’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Ekolojik bina mimarlık fakültesi öğrencilerine tanıtılıyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) işbirliğiyle hazırlanan "Yeşil Ev Projesi" tanıtım çalışmaları devam ediyor. Mimarlık Fakültesi öğrencileri, yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ekolojik binayı ziyaret etti.

Dünya mimarlık otoriteleri GAÜ'de buluşuyor!

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kutlayacağı 2014 - 2015 akademik yılında, mimarlık alanında Orta - Doğu ve Akdeniz bölgesinin en büyük akademik etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İstanbul Me Ga Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Me Ga Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman İlkmen, Murat Akbaba tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Haziran'da kuruldu.

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

GAÜ mimarlık temsiliyeti Haberi

GAÜ mimarlık temsiliyeti

Girne Amerikan Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Hossein Sadri, Akdeniz ve Ortadoğu Mimarlık ve Şehircilik Okulları açılış konuşması ve bölgesel oturum moderatörlüğüne katılmak üzere İstanbul'a davet edildi.


İki yılda bir düzenlenen SAUMME toplantısı, bu yıl 21-22 Ekim tarihinde İstanbul'da düzenlenecek.


Uluslararası ve bölgesel sorunlar

Avrupa'nın Akdeniz ve Ortadoğu bölgesinin yanı sıra Japonya, İngiltere ve Amerika'dan Mimarlık okulları dekan ve bölüm başkanlarının da katılımıyla gercekleşecek SAUMME (Schools of Architecture and Urbanism in the Mediterranean and the Middle East) toplantısında, uluslararası ve bölgesel eğitim ve uygulama sorunları ele alınacak.


Ele alınacak konular

Napoli Üniversitesinin 2016 yılında Akdeniz ve Ortadoğu Mimarlık ve Şehircilik Konferansı'nın evsahipliği ve konferans konusu ve gündeminin de ele alınacağı Akdeniz ve Ortadoğu Mimarlık ve Şehircilik...