05 / 05 / 2024

gayr

gayr

Yeni dönemde emekliler ve yoksullara konut için TOKİ'ye daha aktif rol verilecek, kentsel dönüşüm revize edilecek. Finansmanda da 'Gayrimenkul Sertifikası' modeli devreye girecek.

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Acet ve Acet Yapı İnşaat Gayr. Ener. Gıda Tur. Tic. LTD. Şti. ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrette ilk hamle! Mekik diplomasisi başlıyor

Milyonlarca asgari ücretli Temmuz ayında yapılacak ara zammın ne kadar olacağını araştırırken TÜRK-İŞ ve TİSK'ten ilk gayr-i resmi temas yapıldı. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Genel Başkanı Özgür Burak Akkol'un yeni Bakan Işıkhan'ın kapısını çalacağı tahmin ediliyor.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

BOTAŞ hakkında flaş iddia! 'Rusya'nın gaz ödemelerini 2024'e ertelemesini istiyor'

Kulislere yansıyan iddialara göre, BOTAŞ, Rus doğal faz şirketi Gazprom'dan, borcun bir kısmının 2024 yılına ertelenmesi için gayrı resmi talepte bulundu.

Euro bölgesinde beklenmeyen yükseliş! Euro atağa geçti! Hemen bakın

Eurostat verilerilere göre Euro bölgesinde gayrı safi yurtiçi hasılanın (GSYH) yılın ikinci çeyreğinde yüzde 0.8 ile beklentilerin üzerinde büyüdüğü belirtildi. 

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

gayr Haberi

gayr

Her iki seçmenden birinin desteğini alarak tek başına iktidar olmayı başaran AK Parti, Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyacak 'İkinci Atılım Dönemi' projelerine odaklandı. Emekliler ve dar gelirlilerin 250 TL taksitle konut sahibi olmalarını sağlayacak paketin yanı sıra, 'Kentsel Dönüşüm' projesi de revize edilerek geliştirilecek. TOKİ'nin daha aktif rol üstleneceği yeni dönemde, 'kentsel dönüşüm' üzerinden 'sosyal dönüşüm' de sağlanacak. 'Faizsiz bono' olarak adlandırılan 'SUKUK' sistemiyle 'hak devri' imkanı sağlayan, 'Gayrimenkul Sertifikası' modeli getirilecek. Konut hesabı açarak yüzde 25 peşinat biriktirene, yüzde 15 devlet desteği verilmesini öngören sistem yaygınlaştırılacak. 


YENİ MODELLER HAYATA GEÇİYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla üzerinde çalıştığı modeller, yol haritası olarak hayata geçirilecek. Kentsel dönüşüm alanlarındaki uygulamaların ülke genelinde önceliklendirilmesi için 'Kentsel Dönüşüm...