25 / 07 / 2024

Asgari ücrette ilk hamle! Mekik diplomasisi başlıyor

Asgari ücrette ilk hamle! Mekik diplomasisi başlıyor

Milyonlarca asgari ücretli Temmuz ayında yapılacak ara zammın ne kadar olacağını araştırırken TÜRK-İŞ ve TİSK'ten ilk gayr-i resmi temas yapıldı. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Genel Başkanı Özgür Burak Akkol'un yeni Bakan Işıkhan'ın kapısını çalacağı tahmin ediliyor.




Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücrete zam mesaisi başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası asgari ücret komisyonunun yakın bir zamanda toplanacağının sinyalini verirken, işçi ve işveren tarafından dikkat çeken temas yaşancak. 

İşçi tarafını temsil eden TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve işveren tarafını temsil eden TİSK Genel Başkanı Özgür Burak Akkol'un yakın bir zamanda yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın kapısını çalacağı tahmin ediliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön